Факти, Анализи, Коментари
   19 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Без промяна на данъците в Пловдив
26 Октомври 2018
Допълнителните коефициенти, които се обсъждат за по-старите автомобили ще бъдат приложени към сегашната данъчна основа, обяви кметът Иван Тотев
Община Пловдив не предвижда увеличение на местните данъци и такси за следващата година. Допълнителните коефициенти, които се обсъждат за по-старите автомобили ще бъдат приложени към сегашната данъчна основа, която в момента имаме за автомобилите. Това заяви в интервю за Радио Пловдив кметът Иван Тотев.

Междувременно стана ясно, че експертен съвет към Община Пловдив е разгледал три варианта за реконструкцията на площад „Централен". Ако имаме промяна в което и да е направление, то тя ще мине през Общинския съвет, обясни Иван Тотев. Той допълни, че ще се направи преценка дали да се направи предложение до местния парламент.

На днешното заседание е разгледан първоначалния вариант на проекта, който е представен от Община Пловдив и е в рамките на предварително направените финансови разчети. В него се предвижда настилката на площада да бъде от гранит, а подходите към него от земелрок.

Експертният съвет е обсъдил и предложението поставяне на изцяло гранитна настилка. Протоколите от експертния съвет ще бъдат вероятно депозирани в Общинския съвет, който ще даде последната санкция за посоката, в която ще вървим. Последната санкция ще е на Общинския съвет. Но това не спира този проект, тъй като в момента осъществяваме подготвителни дейности.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.