Факти, Анализи, Коментари
   19 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Жената, която помете 10 коли в Пловдив, отново има проблеми с полицията
14 Май 2018
Полицията разследва Габриела Медарова за нанасяне на юмручен удар в лицето на непознато момиче
Само месец, след като удари 10 паркирани автомобила след употреба на алкохол и канабис, 21-годишната Габриела Медарова се забърка в нов инцидент. Полицията разследва младата жена за нанасяне на юмручен удар в лицето на непознато момиче.

Инцидентът е станал в нощен клуб. Потърпевшата твърди, че с нищо не е провокирала 21-годишната жена.

В ранните часове на 10 май Катя Андреева празнувала рождения си ден в музикален клуб. Малко преди да си тръгне, 21-годишната студентка е съборена с юмручен удар в лицето от непозната жена.

„Около 3 ч. с моя приятелка отидохме до тоалетните. Точно преди да си тръгнем. След което аз стоях отпред пред огледалото... Изчаках моята приятелка. В този момент се отвори вратата на една от тоалетните – излязоха момче и момиче. И в този момент, в който виждам как излизат, срещу мен една ръка – с татуси, момиче ме удря с юмрук, и аз просто цялата в кръв. Шурти много кръв, цялата ми рокля... Само чух момчето как казва: „Какво направи?” Нещо такова… Други хора в тоалетната, пак момче и момиче, ми помогнаха веднага, защото аз бях на земята, започнаха да ме свестяват”, разказва Катя Андреева.

Свидетелите на инцидента и охранителите разпознават нападателката – Габриела Медарова.

Катя прекарва нощта в болница. Полицията започва разследване.

Версията на Габриела Медарова е по-различна. По думите на Катя нейната версия пред полицията била, че я ударила с вратата, без да иска. Което няма как да стане, тъй като вратите се отварят навътре, не навън, казва потърпевшата жена. Тя ще съди Медарова.

Само преди 3 седмици Габриела Медарова се разплака в съда и се разкайваше за пометените от нея паркирани автомобили. В съда родителите й твърдяха, че била добро момиче е не употребявала алкохол и наркотици. 

Медарова беше освободена от ареста срещу гаранция. Първоначално гаранцията беше 20 хил. лв., но след обжалване беше намалена на 5 хил. лв.

bTV успя да се свърже с адвоката на Габриела Медарова, който заяви, че тя категорично не желае да коментира инцидента в нощния клуб.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.