Факти, Анализи, Коментари
   18 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Електрически стълб премаза кола в Пловдив
7 Май 2018
На мястото пристигат полиция, пожарна и екипи на електроразпределителното дружество, които отцепват района
Електрически стълб е паднал и премазал автомобил в Пловдив. Днес екипи на електроснабдителното дружество отстраняваха повредите в останалите без ток домове. Инцидентът се е станал снощи към 19.30 на улица "Порто Лагос" в квартал "Кършияка". Сигналът е подаден на телефон 112 от човек, живеещ наблизо.

На мястото пристигат полиция, пожарна и екипи на електроразпределителното дружество, които отцепват района. Близо три часа продължават дейностите по вдигането на стълба, който премазва един автомобил и удря странично друг. Собствениците са категорични, че ще търсят правата си за възстановяване на щетите.

От електроразпределителното дружество потвърдиха за БНТ, че стълбът е тяхна собственост. Те са започнали проверка, но по първоначална информация паднал голям клон върху проводниците е причинил инцидента. Относно претенциите, които собствениците на пострадалите автомобили ще предявят, от енергийното дружество заявиха, че ще бъдат разгледани.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.