Факти, Анализи, Коментари
   23 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Отново жертва на пътя в пловдивското село Йоаким Груево
30 Декември 2017
При сблъсъка на двете коли е загинал единият от шофьорите - на 57 години. Другият, младеж на 21 години, е откаран в болница
Един мъж загина, а друг е ранен след челен сблъсък на два автомобила край Пловдив. При сблъсъка на двете коли е загинал единият от шофьорите - на 57 години. Другият, младеж на 21 години, е откаран в болница. Двамата са пътували сами в колите си. При сблъсъка и двата автомобила са излезли от пътя.

Полицията изяснява причините за катастрофата. Инцидентът е станал рано тази сутрин на пътя между пловдивските села Йоаким Груево и Кадиево. Сигнал за него е подаден към 6,40 ч. Първоначално пътят е затворен и движението на автомобили се отклонява по обходен маршрут през уличната мрежа на с. Кадиево. 

Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост, спазвайки указанията на служителите на "Пътна полиция". По-късно е възстановено движението по път III-375 Пловдив – Йоаким Груево в района на с. Кадиево, съобщиха от АПИ. /БГНЕС


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.