Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
100-годишно дърво падна върху хотел в Хисаря
19 Октомври 2017
Туристите, които са нощували в хотела, българи и чужденци, са били евакуирани веднага след инцидента
В 3 часа тази нощ изгнило стогодишно дърво се разцепи на две и рухна върху сградата на хотел в Хисаря, нанасяйки значителни щети на фасадата му. Няма пострадали хора, туристите, които са нощували в хотела, българи и чужденци, са били евакуирани веднага след инцидента. Терасите на последния етаж са с изкъртени парапети, колите на паркинга по чудо са незасегнати. След сигнал на тел. 112, на мястото на инцидента идват пожарникари от Карлово, които часове наред опитват да отстранят тежкия дънер. 

Оказва се, че състоянието на дървото е било ясно на управата на хотела, която неколкократно е подавала сигнали до община Хисаря то да бъде премахнато, но реакция така и не настъпила. Към обедните часове днес дървото все още не е изнесено, защото очакват вишка. Туристите се върнаха в хотела, а в близкия парк Момина сълза общински служители спешно подрязват дървета, съобщават от мястото на инцидента. /БГНЕС


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.