Факти, Анализи, Коментари
   24 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Убийство в парк "Лаута" в Пловдив
26 Юли 2017
Жертвата е 43-годишен мъж, който е от Дупница, но живее в пловдивския квартал "Тракия" в близост до мястото, където е убит. Собственик е на соларно студио
Бизнесмен беше беше застрелян в Пловдив тази сутрин. Нападението е било извършено в алея на парк "Лаута". Предприети са активни оперативни и издирвателни действия по изясняването на всички факти и обстоятелства около инцидента 

От полицията уточниха, че убийството е станало между 8:30 и 9:00 часа, докато е разхождал кучето си. Сигналът в МВР е подаден около 9 часа, след като случайни минувачи открили тялото.

След установяване на самоличността стана ясно, че жертвата е 43-годишен мъж, който е от Дупница, но живее в пловдивския квартал "Тракия" в близост до мястото, където е убит. Собственик е на соларно студио.

Разследващите продължават да уточняват детайли около дребния бизнес, с който се е занимавал убитият. В района на местопрестъплението криминалистите извършват огледи. По случая е образувано досъдебно производство и е уведомена прокуратурата.

По информация на БТВ името на убития е Данаил Божилов. Според различни информации той е и собственик и на фитнес зала.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.