Факти, Анализи, Коментари
   20 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Заловиха убиеца на 61-годишната пешеходка в Пловдив
15 Април 2017
Той е на 18 години. Има шофьорска книжка, но отскоро
18-годишен младеж е задържан за причиняването на смъртта на 61-годишна жена на пешеходна пътека на бул. „Шести септември“ в Пловдив. Пред служителите на реда той е признал, че е управлявал автомобила в нощта на 13 април, съобщи Фокус. Младежът, който е ученик в Пловдив, е задържан за 24 часа, като предстои днес да му бъде повдигнато обвинение за причиняване на смърт при допускане на пътнотранспортно произшествие.
 
„В конкретния случай има две утежняващи вината обстоятелства: престъплението е извършено на пешеходна пътека, а извършителят е избягал от мястото. Той е установен след активни издирвателни мероприятия, като първо от северната страна на бул. „Марица“ е бил намерен автомобилът. На пръв поглед липсващите от автомобила части са съвпаднали с намерените на мястото на престъплението. 
Експертиза ще установи дали тези части са от същия автомобил“, обясни прокурор Андреева. По думите й, извършителят не е бил сам в колата във въпросната вечер. Иззети са записи от камери, които ще бъдат гледани. Предвиденото в закона наказание за това престъпление е от 3 до 15 години лишаване от свобода, както и лишаване от право на управление на моторно превозно средство. Галина Андреева допълни, че извършителят има шофьорска книжка, но отскоро.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.