Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Тежка катастрофа на пътя Пловдив - Карлово
10 Ноември 2016
Загина мъж на 69 години
69-годишен мъж е загинал при катастрофа на пътя Пловдив - Карлово, в участъка между село Песнопой и град Баня, съобщaва „Фокус". Сигналът е подаден снощи около 19.00 часа. 

Според подадената информация лек автомобил „Мерцедес“ с 69-годишен водач от село Дуванлии е предприел изпреварване на друг лек автомобил „Фолксваген“ с 49-годишем шофьор от село Анево, при което водачът на изпреварващия автомобил е загубил контрол, ударил се е странично в другия автомобил, завъртял се е и навлязъл в лентата за насрещно движение. Тогава се е ударил в товарен автомобил „Скания“ с 44-годишен водач от Пловдив. 

69-годишният мъж, предприел изпреварване, е починал на място в резултат на сблъсъка. Наложило се е пожарникарите да срежат ламарините на автомобила, за да бъде извадено тялото му. Другите участници в движението са тествани с дрегер, като пробите за употреба на алкохол са отрицателни. По случая продължава да работи Районното управление на полицията в Хисаря. 


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.