Факти, Анализи, Коментари
   21 Октомври 2021
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Прокуратурата в Пловдив разследва трима младежи стреляли в центъра на града
12 Юли 2016
Те се връщали от сватбен ритуал в църква в Пловдив и са отивали към ресторанта за тържеството
Прокуратурата в Пловдив разследва за хулиганство тримата младежи, които в събота бяха заснети да стрелят в центъра на Пловдив от движещ се автомобил. 

Тримата са на 27 години, единият е от Пловдив, а другите двама са от Стамболийски. Те са се возили в автомобил, шофиран от друго лице, уточни прокурор Атанас Илиев. 

До момента, въпреки че разследването буквално е на един ден, сме установили, че са се връщали от сватбен ритуал в църква в Пловдив и са отивали към ресторанта за тържеството. По време на движение на автомобила на въпросната улица "Отец Паисий" са произвели изстрели с три газови пистолета, два от тях са купени още същия ден от магазин в град Пловдив. И трите са регистрирани съгласно регистрационния режим за газовото оръжие. Активно вървят следствените действия, разпитват се свидетели, извършени са пет претърсвания. Тепърва след като изясним фактологията по случая, ще преценим и последващите действия на прокуратурата, подчерта говорителят на пловдивската районна прокуратура Атанас Илиев. 


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2021 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.