Факти, Анализи, Коментари
   25 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Поредна кражба на медни проводници от трафопост в Пловдив
26 Януари 2016
Кражбата е извършена по начин, по който да не доведе до непосредствено нарушаване на захранването, но поставяйки под риск снабдяването за клиентите
Кражба на 330 метра медни проводници за близо 7000 лева от трафопост в Пловдив са регистрирали от EVN.  В съоръжението е проникнато, въпреки че е било заключено и обезопасено и въпреки поставените от дружеството уведомителни табели за опасност за живота. 

От EVN уточняват, че кражбата е извършена по начин, по който да не доведе до непосредствено нарушаване на захранването, но поставяйки под риск снабдяването за клиентите от този трафопост при покачване на тяхното потребление. Аварийните екипи вече са възстановили липсващите проводници. За случая е уведомена полицията. Данните сочат, че за 2015 година на територията, обслужвана от EVN са извършени близо 350 неправомерни посегателства, като разходите по инфраструктурата надхвърлят 257 000 лева.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.