Факти, Анализи, Коментари
   19 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
В Пловдив арестуваха екстрасенса Десислав Велков
6 Октомври 2015
Повдигнати са му три обвинение - за нанасяне на леки телесни повреди по хулигански подбуди и за блудствени действия

Представящият се за екстрастенс Десислав Велков от село Пелово е арестуван на 3-ти октомври в Пловдив, след гавра с три момичета, който се явили при него на интервю за работа. Това каза за Радио „Фокус” – Пловдив говорителят на районната прокуратура Атанас Илиев. По думите му, той пуснал обява в Интернет, че набира за работа офис-помощнички. Наел апартамент на улица „Петко Д. Петков” в Пловдив, след което на 2-ри октомври ги поканил на интервю и се уговорил да ги наеме със заплата от 300 лева, каза още Атанас Илиев.

Велков, споделил на момичетата, че е екстрасенс и притежава свръхествествени способности, след което започнал да им масажира ушите, с цел сваляне на стреса. В следствие на масажите, момичетата са с лека телесна повреда, а с едно от тях той е осъществил и блудствени действия, след като го е завел в другата стая на апартамента, каза още прокурор Илиев. Едно от момичета е подало сигнал за случилото се и мъжът е задържан от полицията за 72 часа. Повдигнати са му три обвинение - за нанасяне на леки телесни повреди по хулигански подбуди и за блудствени действия. Предстои следобед да бъде внесено искане за задържане под стража на Десислав Велков. Разследването продължава.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.