Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Арестуваха шефовете на МВР в Асеновград и Първомай
16 Септември 2015
По случаите се водят две отделни досъдебни производства за длъжностни престъпления и престъпления против правосъдието

Началниците на полицейските управления в Асеновград и Първомай - Димчо Темелков и Васил Налбантов са задържани тази сутрин за 24 часа. Операцията е на дирекция "Вътрешна сигурност". Акцията е ръководена от Окръжната прокуратура в Пловдив.


По случаите се водят две отделни досъдебни производства за длъжностни престъпления и престъпления против правосъдието. Разследва се евентуален корупционен мотив. Двете досъдебни производства не са свързани помежду си.

Подробности за операцията се очакват на пресконференция утре.

В коментар за ареста на двамата ръководители на полицейските управления, министър Румяна Бъчварова определи техните действия като "неприемливи" и подчерта, че работата им е наблюдавана от доста време:

Нарушаване на основни правила и начина, по който са изпълнявали функциите. Иначе доста неприемливи поведения на наши служители. Става въпрос за по-дълъг период назад във времето. Знаете, че сменихме ръководството на областната дирекция по един конкретен повод. Ние работим по тези два случая преди това, имахме яснота, че там има сериозни проблеми.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

Иван
17 Sep, 2015 | 15:16

Секнаха им далаверите


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.