Факти, Анализи, Коментари
   20 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Откриват новата спортна зала в Пловдив на 30 август
17 Август 2015
Лентата официално ще бъде срязана на 30 август, когато ще финишира Международната колоездачна обиколка на България
Готов е вече паркингът за 400 коли пред новата спортна зала Колодрума в Пловдив, предстои облагородяването на зелена площ и целият район ще бъде оформен.

В ход е трескава подготовка за откриването на придобивката, което ще има и национален характер. Лентата официално ще бъде срязана на 30 август, когато ще финишира Международната колоездачна обиколка на България. Движението на състезателите ще бъде предавано на живо на екрани пред залата, а финалът ще е в самата зала. Три дни преди официалното откриване ще започне първото голямо спортно събитие в залата- Световното първенство по таекуондо.

6 000 зрители побира залата, за откриването са разпратени официални покани до всички български спортни федерации, очаква се да присъства министър-председателят. В церемонията ще участват и 700-те таекуондисти, така че за пловдивчани входът ще е лимитиран. Ще може да се влиза само с покани- те са безплатни и ще се раздават от сряда в Билетния център пред общината и в Туристическия информационен център. Предстои в залата на 20 август да влезе комисията за издаване на акт 16.

В церемонията по откриване на залата ще участват оперни артисти от Държавна опера- Пловдив, Deep zone project и други, които все още се уговарят. /БГНЕС


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.