Факти, Анализи, Коментари
   19 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Пожар в трафопост остави центъра на Пловдив без ток
30 Януари 2015
Огънят е тръгнал от електрическо табло и вече е загасен от екип на пожарната. Трафопостът се намира на първия етаж в жилищна сграда на кръстовището на ул. "Драган Цанков" и бул. "Руски"

Пожар в трафопост остави без ток стотици абонати на EVN в центъра на Пловдив. Огънят е тръгнал от електрическо табло и вече е загасен от екип на пожарната. Трафопостът се намира на първия етаж в жилищна сграда на кръстовището на ул. "Драган Цанков" и бул. "Руски". Няма пострадали хора.

Пожарът възникна след 09.30 часа. Заради силното задимяване се наложи живеещите на първия етаж в блока да напуснат апартаментите си.

Екип на EVN изчаква да се разсее димът и да приключи огледът, за да започне работа по отстраняването на аварията, заяви говорителят на дружеството Петър Костадинов.

От електроразпределителното дружество се надяват до няколко часа повредата да бъде отстранена. Дотогава без ток ще бъдат всички абонати в микрорайона между улиците "Аксентий Велешки", "Драган Цанков" и бул. "Руски".


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.