Факти, Анализи, Коментари
   16 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Арестуваха 7 ултраси, който пребиха тежко момче в Пловдив
5 Януари 2015
16-годишния Румен Койчев пострада тежко, след като бе ударен в гръб и си глътна езика, нападнат от ултраси на "Локомотив" (Пд)

Пловдивската полиция арестува и разпита седем от феновете, които пребиха 16-годишния Румен Койчев, съобщи говорителят на Районната прокуратура Атанас Илиев. В момента се издирват и останалите ултраси, които са участвали в побоя над сина на журналистката от Радио Пловдив Искра Койчева. Ще бъде направено и разпознаване между Румен и нападателите му:
Към момента има седем лица, задържани за срок до 24 часа по ЗМВР, а именно има един 17-годишен младеж от Белащица, има един криминално проявен, В.Г. на 31 години, както и пет момчета на възраст между 16 и 19 години.

Румен пострада тежко, след като бе ударен в гръб и си глътна езика, нападнат от ултраси на "Локомотив" (Пловдив). Момчето не е привърженик на нито един от двата пловдивски отбора, а е бил със свои приятели ботевисти на мястото на инцидента. Човек от близкото заведение му е спасил живота, като му е извадил езика:

Искам да се разбере, че такова деяние не може да остане безнаказано. Не можеш да ходиш да биеш някой просто ей така и да го оставиш в несвяст, даже да не се обърнеш да видиш дали е жив, а той е бил с глътнат език, и да си тръгнеш, и вечерта да си легнеш и да си мислиш, че това ще ти се размине.

Момчето вече е по добре. Животът му е вън от опасност и се възстановява вкъщи.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

Фиков
05 Jan, 2015 | 22:09

По правилно е да се напише: Арестуваха седем изроди.


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.