Факти, Анализи, Коментари
   19 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Eвропейски студентски форум в Медицинският университет Пловдив
9 Септември 2014
Във форума ще вземат участие 130 студенти от различни медицински университети в цяла Европа и 40 от България
Генерална асамблея на Европейската асоциация на студентите по медицина се провежда в Пловдив. Домакин на събитието е Медицинският университет в Пловдив. Това е ежегодна среща на европейската общност на студентите по медицина, на която тази година Асоциацията на студентите по медицина в Пловдив /АСМ/ има честта да е домакин. 
Очакват се 130 участници от различни медицински университети в цяла Европа и 40 от България. 
Това международно събитие се случва след Европейския студентски конгрес, който се състоя между 6-8 септември в Медицинския университет-Пловдив.
Асамблеята започва на 9-ти Септември с церемония по случай откриването от 19.00 часа на Римския стадион и ще продължи до 13-ти септември. По време на събитието ще се състоят пленарни сесии, на които се обсъждат въпроси, свързани с медицинското образование и общественото здраве, прави се оценка на изминалата година и се взимат решения за развитието и действията на организацията през следващата година. 
Провеждат се и многобройни тренинги, които имат за цел да усъвършенстват лидерските и комуникативните умения на бъдещите лекари. 
Студентите от АСМ - Пловдив са се погрижили и за доброто настроение на своите гости, като са подготвили разнообразна социална програма и обиколка на града на седемте тепета. 


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.