Факти, Анализи, Коментари
   19 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Арестуваха цар Киро
10 Юли 2014
Той и още трима са задържани в ареста по обвинение за производство, съхранение и разпространение на наркотици
Спецполицаи арестуваха Кирил Рашков, известен като цар Киро, други трима са вече в ареста за 2.7 килограма наркотици. Днес следобед полицаи с маски на лицата претърсиха автомобила "Мерцедес" на цар Киро. След това спецполицаите влязоха и в хотела му. Обискиран беше и дома му на улица "Славянска". След обиска пред хотела полицаите сложиха белезниците на цар Киро.

След 20.00 часа последва и брифинг на Окръжната прокуратура за задържането. Кирил Рашков е задържан днес в резултат на съвместна акция между териториална дирекция "Сигурност" и Окръжна прокуратура – Пловдив. Извършени са обиски и изземвания в хотела и в дома му. Като задържането има връзка с други три ареста, извършени преди два дни в Пловдив, обясниха от прокуратурата.

Трима души, единият криминално проявен, са задържани в ареста по обвинение за производство, съхранение и разпространение на наркотици. При обиските на тримата са открити 2.7 килограма амфетамини.

Окръжна прокуратура продължава следствените действия. Уклончив беше отговорът на въпроса дали се разследват и други членове на фамилията Рашкови. За сега групата не се приема за организирана престъпност, в противен случай следствието отива в Специализирана прокуратура.

След задържането му днес Кирил Рашков се почувства зле и му бе оказана медицинска помощ. Що се отнася до задържаните трима – единият е от Пловдив, другият от Асеновград, а третият от Пловдивска област. Освен наркотици у тях са открити и оръжия. /БГНЕС


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.