Факти, Анализи, Коментари
   28 Март 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Борисов: Последен шанс ПП-ДБ да се откажат от своята арогантност!
5 Май 2023
Категорично е ясно, че с втория мандат правителство не може да има, допълни той
Това е последен шанс ПП-ДБ да се откажат от своята арогантност. От срещите, които проведохме вчера, категорично е ясно, че с втория мандат правителство не може да има. Вероятността е нула. Илюзиите на ПП-ДБ се свеждат до това, че ще бъде един провален мандат. Добър ход е да продължим разговора с тях… Само това спасява България от пропастта, към която летим и ще влезем през юни. Това коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов преди срещата между представители на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ в парламента, съобщи БНР.

По думите му мандат с 69 души не ти дава правото да говориш нито като победител, нито като успял. Аз не предлагам на никой нищо – не предлагам порции, не предлагам постове. Предлагам отговорно да помислим има ли шанс да съставим кабинет, допълни Борисов.

Според него в настоящата политическа ситуация има три варианта за изход: избори и катастрофа за България, стабилно правителство между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ, или временно управление и избори след три месеца. Ще имаме лидерски срещи, когато всички премислим и узреем, тогава има смисъл да се проведат, каза още Бойко Борисов.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.