Факти, Анализи, Коментари
   19 Март 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
1 загинал и 9 ранени при жестока катастрофа до Панчарево
7 Септември 2022
Най-вероятнaтa причина е неправилно изпреварване и отнемане на предимство
Един човек загина, а други девет са ранени при тежка катастрофа близо до Панчарево. Най-вероятнaтa причина е неправилно изпреварване и отнемане на предимство.

Инцидентът е станал на пътя между София и Самоков. В района на Панчарево са се ударили общо три автомобила. При удара е загинал един човек, други девет са ранени. Повечето от тях са млади хора на възраст до 25 години.

След получаване на сигнала на мястото на инцидента са изпратени общо 9 линейки. Ранените в инцидента са настанени в болниците „Св. Анна“, ИСУЛ и „Пирогов“. В болница „Св. Анна“ са откарани общо три момичета - на 16, 17 и 18 години. Те са и най-тежко пострадалите, едно от тях е в критично състояние. В болница „Пирогов“ са две момчета - на 16 и 18 години, момиче, 44-годишен мъж и 16-годишният му син. 

Заради тежката катастрофа движението по пътя между София и Самоков е ограничено, осигурен е обходен маршрут.  На място са изпратени екипи на Пътна полиция и пожарната. По  случая тече разследване. 


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.