Факти, Анализи, Коментари
   25 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Хаджигенов: За прословутото изчегъртване - ИТН нямат идея какво да правят
10 Август 2021
Арогантна самодостатъчност е качество за изчегъртване на Гешев? Че то това е Гешев, коментира адвоката кандидата на ИТН Петър Илиев
Качества? Какви качества? Арогантна самодостатъчност е качество за изчегъртване на Гешев? Че то това е Гешев. Слагаме ги един до друг, абстрахираме се от визуалната прилика, слушаме ги как говорят и получаваме две страни на една и съща монета. Така коментира интервюто на Петър Илиев от ИТН пред NOVA в понеделник съпредседателят на "Изправи се БГ! Ние идваме!" Николай Хаджигенов.

По думите му Илиев не е човекът, който ще направи каквото и да било. Той сам ликвидира шанса си. Интервюто му е самостоятелно основание да гласуваме срещу правителството. Защото то показа, че кастингът за политици не е правилният начин. Кастингът за политици всъщност се нарича избори, посочи той в студиото на „Здравей, България".

ИТН взеха нашите приоритети, на „Демократична България" и социалната част на БСП и ги плеснаха при тях в декларация. В петък половината юристи в НС не си вдигаха телефоните, защото неистово търсеха кандидат за правосъден министър. Причината да гласуваме против, а не просто въздържали се е механизмът, по който се сглобява това правителство, категоричен е Хаджигенов.

По думите му за прословутото изчегъртване, за което говори Слави Трифонов - ИТН нямали идея какво правят. Друг е въпросът колко им стиска? На тях им стиска да ни се карат от телевизора. Но да направят трудните неща - за това се иска друг тип стискане.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.