Факти, Анализи, Коментари
   18 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Тошко Йорданов: Ако този кабинет не мине, трябва да се отиде на избори
10 Август 2021
Без нас, във всяко друго политическо формирование за кабинет, им трябва подкрепа от ДПС и ГЕРБ, смята той
Истината е, че Петър Илиев е повод. Ако не беше той, щеше да е Пламен Николов, Иво Атанасов, Дядо Мраз... това са поводи. Причината е, че тези партии не желаят да има кабинет, излъчен от ИТН. Това заяви в ефира на сутрешния блок "Денят започва" по БНТ председателят на ПГ на "Има такъв народ" Тошко Йорданов.

След като вчера от "Изправи се БГ! Ние идваме" заявиха, че няма да подкрепят кабинета на ИТН, Тошко Йорданов коментира, че "Татяна Дончева е патологичен лъжец на моменти, откровено".

Вчера те се заявиха като предатели - това е думата. Тези приказки, които говорят, струват колкото едно голямо нищо. Те плямпаха през цялото време, че искат смяната на Гешев, дълбока съдебна реформа, преизчисляване на пенсиите и когато се стигна до момента, че тези неща могат да бъдат свършени от едно правителство на най-голямата политическа сила в парламента, те предадоха и протеста, и хората, които са гласували за тях, обясни Тошко Йорданов.

Един предател не заслужава капка уважение, допълни той.

Без нас, във всяко друго политическо формирование за кабинет, им трябва подкрепа от ДПС и ГЕРБ, смята Тошко Йорданов.

Истината е, че трябва да се отиде на избори, ако този кабинет не бъде подкрепен.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.