Факти, Анализи, Коментари
   19 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Трифонов: Илиев е поводът, който търсите, за да не подкрепите правителството
9 Август 2021
Той коментира във Фейсбук интервюто на кандидата за министър на вътрешните работи Петър Илиев
Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов отправи предупреждение към  „Демократична България“, „Изправи се, БГ! Ние идваме!“ и БСП по повод критиките към номинирания за вицепремиер и вътрешен министър Петър Илиев.

Той коментира във Фейсбук интервюто на кандидата за министър на вътрешните работи Петър Илиев

"По повод на сутрешното интервю на Петър Илиев в Нова телевизия, разбрах, че той се бил държал агресивно. Не видях много хора да коментират това, което той е казал! Явно съществуват хора, които предпочитат сладко да ги лъжат, вместо агресивно да им казват истината", пише Трифонов и допълва:

"Ще кажа нещо и на „Демократична България“, „Изправи се! Ние идваме!“ и БСП. Ако пак ще използвате Петър Илиев, само и само да не подкрепите правителството на „Има такъв народ“, явно си мислите, че никой не прави разлика между повод и причина. Петър Илиев е поводът, който си търсите, а причината е, че всички вие явно сте играчи от статуквото и за нищо на света не можете да приемете някой да ви се бърка в така наречената „политика“. Ами добре, хайде да видим какво ще стане!".


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.