Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Изгоря кооперация в Стара Загора
3 Април 2021
Пламъците за минути са обхванали цялата кооперация и са стигнали до покрива на сградата
Пожар унищожи кафене и няколко апартамента в триетажна кооперация в центъра на Стара Загора, предаде БНР. Пламъците са стигнали до покрива на сградата. Няма пострадали. Обитателите са евакуирани, съобщиха от полицията.

Огънят е възникнал в заведението „Виолет“ в 3:20 ч. на 3 април. Буквално за минути обхванал цялата кооперация, която се намира на пресечката на бул."Митрополит Методий Кусев" с ул. "Боруйград", казаха свидетели.

Собствениците на апартаменти предполагат, че пожарът е причинен умишлено. Полиция извършва оглед на мястото на инцидента.

Евакуирани и прегледани са 6-ма души, каза старши комисар Михаил Михов от пожарната в Стара Загора.

Апартаментът, който е разположен непосредствено над заведението, е изцяло изгорял. Жителите на блока споделят за системни проблеми със собствениците на кафенето. Многократно са подавани сигнали за нарушаване на обществения ред. Подписка е била подадена на кмета Живко Тодоров, но без отговор. Собственичката на най-засегнатия апартамент обяви, че ще съди общината за нанесените щети. Екипи на пожарната и на полицията продължават да обследват района. 


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.