Факти, Анализи, Коментари
   28 Октомври 2021
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Борисов за вота: В политиката инатът на никого не е дал добро!
17 Януари 2021
Борисов изрази загриженост и, че на 4 април е най-строгият пост на евреите, а католиците имат Великден
Премиерът Бойко Борисов посети храм "Свети мъченици София, Вяра, Надежда и Любов" в село Стряма. Заедно с него е и министърът на здравеопазването Костадин Ангелов и Деница Сачева и представители на местната власт.

По време на посещението си, премиерът коментира и датата за предстояшите избори. "В политиката инатът на никого не е дал добро", каза той.

Борисов изрази загриженост и, че на 4 април е най-строгият пост на евреите, а католиците имат Великден. "Надяваме се, че ще отидете да гласувате", каза Борисов.

Той коментира и средствата за вероизповеданията в страната. "Знаете, че и за православните свещеници, вие си получавате заплатите години наред вече, ходжите, Мюфтийството, католическата общност и на всички останали", каза още Борисов и отчете, че България е прекрасна страна.

Борисов запали свещ за здраве в църквата. Той си спомни и за покойния проф. Божидар Димитров. Именно той заедно с премиера Бойко Борисов са основните дарители на храма.

След това премиерът посети и „Индустриална зона Раковски”. "Това е огромна индустриална зона. 5 милиарда оборот, над 200 компании", каза той.

Социалният министър Деница Сачева уточни, че благодарение на индустриалната зона в последните 20 години са били осигурени 35 000 работни места.

Премиерът коментира и мерките в страната ни и ги определи като либерални. 

„Либерални мерки, няма вечерен час. Още от гръцката криза през 2009 година - най-голямата финансова криза. После миграционната криза. В България - нула миграция.
"27-ми сме по заразяемост в Европа и заводите работят. Милиард и 300 милиона близо сме дали от двете, каза той.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2021 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.