Факти, Анализи, Коментари
   20 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Борисов: От тук насетне - 28 март е определена като дата за избори и се предполага, че когато веднъж е казана, трябва да се отс
6 Януари 2021
Борисов изтъкна още, че в цяла Европа продължават да се налагат строги мерки, което няма как да не влияе върху финансите и икономиката на страните членки
В рамките на първото за 2021 година правителствено заседание министър-председателят Бойко Борисов изтъкна, че страната ни до този момент успява по възможно най-добрия начин да преодолее кризата, предизвикана от Covid-19:

„Изпратихме една трудна година, от февруари до декември - пандемия с много и различни мерки, които се налагаше да се взимат, много трудности за българските граждани, за бизнеса, за икономиката. Но мисля, че възможно по най-добрия начин преодоляхме до момента тези неприятности", отбелязва премиерът, цитиран от преслужбата на кабинета.

Борисов изтъква още, че в цяла Европа продължават да се налагат строги мерки, което няма как да не влияе върху финансите и икономиката на страните членки:

„Остава ни ваксината като спасителен пояс, ритмично засега върви ваксинирането", посочва още министър-председателят и добавя, че в това отношение страната ни също има строга организация и се справяме по един от най-добрите начини в Европа.

„От тук насетне - 28 март е определена като дата за избори и се предполага, че когато веднъж е казана, трябва да се отстоява от тези, които са казали - съответно президентът Радев", отбелязва Борисов.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.