Факти, Анализи, Коментари
   24 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Вот на недоверие No 5 също неуспешен
21 Юли 2020
Със 124 гласа "против" от 237 гласували депутатите отхвърлиха вота на недоверие
Със 124 гласа "против" от 237 гласували депутатите отхвърлиха вота на недоверие. "За" оставка на кабинета гласуваха 102-ма, а 11 се въздържаха, предаде БНР.

След като петият вот на недоверие не успя, вносителите - депутатите от БСП, напуснаха пленарната зала, а от ГЕРБ последваха обяснения на два отрицателни вота.

Депутатът Мануил Манев заяви, че вотът на недоверие е изграден, на, „лъжа, глупост и омраза“: Колегата му Спас Гърневски от ГЕРБ заяви, че е предотвратен опит за метеж в България. Според социалния министър Деница Сачева правителството не трябва да подава оставка.

От ВОЛЯ, които гласуваха "въздържал се", определиха ситуацията като мъдра реакция. 

От БСП също репликираха. Депутатът Валери Жаблянов заяви, че тенденцията са предсрочни избори.

Това беше пети пореден вот на недоверие срещу правителството и втори на тема "борба с корупцията".  Обсъждането на мотивите беше в понеделник.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

бай пешо
21 Jul, 2020 | 17:41

Целта на толумбаджийчето е овладяването на президенството. Само на такава позиция още не е бил - президент. Ето защо са и всички тези противоборства с Румен Радев - стани да седна ! И това си е голямо предизвикателство ! А толумбаджийчето е стар бибиткаджия и това го влече...Но преди това му е необходим наследник, а такъв не се е появил. Все още.


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.