Факти, Анализи, Коментари
   19 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Бойко Борисов: Мъчно ми е много, че разединението на нацията в момента е толкова силно
15 Юли 2020
В началото на правителственото заседание, Борисов обяви, че държавата има нужда от консолидация, отново повтори че икономическата криза идва
Премиерът Бойко Борисов коментира в сградата на Министерския съвет протестите в страната, исканата оставка и внесения от БСП вот на недоверие срещу правителството на ГЕРБ и "Обединени патриоти".

Борисов отрече ГЕРБ да е организирал контрапротест миналата седмица. Той обяви, че пред сградата на правителството са се събрали привърженици, за да го поздравят.

В началото на правителственото заседание, Борисов обяви, че държавата има нужда от консолидация, отново повтори че икономическата криза идва, нито един индикатор не показва, че нещо ще се подобри, ще става по лошо, каза премиерът.

По думите му винаги е бил на страната на протестиращите, подкрепяли са, срещали са се и са решавали проблемите.

Мъчно ми е много, че разединението на нацията в момента е толкова силно, не знам как ще преодолеем следващите месеци. В същото време виждате Великобритания, Франция... отново се връщат към много от мерките, които важаха.

У нас не вярват, не изпълняват мерките. Тревожен съм от това, което докторите казват, че наесен това ще ни изиграе лоша шега. Икономическата криза идва с огромни темпове в цял свят, нито един индикатор не дава, че нещо ще се подобри, ще става по-лошо, допълни Борисов.

Не сме спрели увеличението на доходите. Към този момент не теглим заем, влизайки в подобна ситуация държавата трябва да бъде много консолидирана. Договорили сме най-много пари за България и трябва да ги защитим на най-важния съвет на ЕС. Има вот на недоверие, ще ги гледаме, няма да се спирам на сценаристите у всичко, което през времето се случи, коментира още премиерът Борисов.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.