Факти, Анализи, Коментари
   28 Март 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Горещи страсти и днес на парк „Росенец“
11 Юли 2020
Христо Иванов от „Демократична България", който за кратко беше арестуван след опит да пробие полицейския кордон с други симпатизанти на партията, заяви, че ще идват на плажа всеки ден
След повече от два часа опити да пробият полицейската блокада, което доведе до ескалация на напрежението, антиправителственият протест достигна плажа „Росенец". 

Хиляди хора скандираха „мафия". Привържениците на ДПС, които пристигнаха с автобуси сутринта, ги наблюдаваха зад оградата на лятната резиденция на Ахмед Доган.

Христо Иванов от „Демократична България", който за кратко беше арестуван след опит да пробие полицейския кордон с други симпатизанти на партията, заяви, че ще идват на плажа всеки ден.

Кадрите от репортажите показват, че няма никакво напрежение между двете групи - протестиращите срещу правителството и симпатизантите на ДПС. Хората се поздравяваха, като всички пееха българския химн.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.