Факти, Анализи, Коментари
   28 Март 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
ГЕРБ: Няма да допуснем гражданска война!
11 Юли 2020
Според партията провокаторите са наети и насърчени в действията си от олигарси, визирайки и укриващия се в Дубай Васил Божков
Цветомир Паунов каза, че 7000 души в митинга на ГЕРБ са изразили позицията си мирно, а след това са си тръгнали мирно и спокойно. Другата група по най-брутален начин се опита да разбие полицейския кордон, съобщава КРОСС. Всичко това беше добре организирано от платени провокатори, каза Паунов.

По думите му те са били насърчени в действията си от олигарси, визирайки и укриващия се в Дубай Васил Божков.

Всички ангажирани в този процес лица трябва да понесат своята отговорност, допълни Паунов.

Тома Биков също каза, че никой, който се движи в рамките на закона, не печели от подобни събития. Той каза, че от ГЕРБ са отправили призив към президента Радев да се обърне към хората, които извършват провокации.

През цялото време са отправяли призив към своите симпатизанти да не се поддават на провокации. Организирани хора, според мен със знанието на Радев, какво остава да лидира една страна от 7 млн., ако не може да се справи с лидерството на тази група, която е дошла да го подкрепи, коментира Биков.

Социалният министър Деница Сачева заяви, че сме в труден икономически период, а правителството се старае да изпълнява ангажиментите си. Нямахме колебания, че в процесите, в които хората се страхуват, техните страхове ще бъдат използвани. Да поговорим за "Българската зима", а не за "Българското лято", каза Сачева.

Вицепремиерът Томислав Дончев допълни, че е лесно да се разделят хора, трудно е да се обединяват. Няма да допуснем гражданска война, дори да имаме шанс да я спечелим, категоричен беше Дончев.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.