Факти, Анализи, Коментари
   19 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Зрелищна 360-километрова гонитба из Централна и Южна България
17 Януари 2019
Трима мъже, единият от които с криминално досие, след употреба на алкохол бягаха от полицията цяла нощ
Трима мъже, единият от които с криминално досие, след употреба на алкохол бягаха от полицията цяла нощ. Те разиграваха полицията в 360-километрова гонитба из Централна и Южна България. Гонката, започнала в малките часове от Стара Загора. Там шофьорът на лек автомобил „Пежо” не се подчинил на стоп палка и заедно с двамата си спътници, отпрашили към Чирпан, съобщава БНР.

Полицията тръгнала след тях. Отправили се към Пловдив, после Раковски, после пак Пловдив, завъртели отново към Раковски, където влезли и в града. Поели към Подбалканския път, минали са през Калофер, където за малко не блъснали пешеходци.

Към момента е установено, че автомобилът на бегълците не е собственост на нито един от тримата, които са пътували в него. 

Тримата са били в казино в Стара Загора снощи, където са употребили алкохол. След това са се качили в автомобила, който на този етап не е и обявен за краден, най-вероятно им е предоставен от техен близък.

Лекият автомобил беше запечатан от полицията, натоварен на платформа и откаран към Районното управление, където ще бъде извършен обстоен оглед.

Криминално проявеният мъж, избягал от полицията през нощта, е задържан в района на град Мъглиж, предаде БГНЕС.

По-рано между Ръжена и Ягода бяха задържани другите двама негови спътници.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.