Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Дженифър Лорънс се страхува от секса
10 Март 2018
Холивудската звезда призна, че рядко има сексуални отношения, защото се страхува от бактерии и болести предавани по полов път
На екрана Дженифър Лорънс изглежда много привлекателна и вълнуваща жена, но в частния си живот тя въобще не е толкова разкрепостена. Холивудската звезда призна, че рядко има сексуални отношения, защото се страхува от бактерии и болести предавани по полов път. Актрисата рядко е била толкова откровена за своя интимен живот както в интервюто, което даде за „Сън“. „Може би говоря повече за секс, но когато дойде време за действие, не правя нищо. Страхувам се от болести и за това преди да правя секс изпращам партньора си на медицински преглед“, разкри 27-годишната красавица.

Дженифър също така не прави секс за една нощ. „В момента нямам връзка и заявявам открито, че не съм правила секс от много време. Това е особено трудно в днешно време. Бих искала да намеря някого скоро и да имам щастлива връзка с него“, каза носителката на „Оскар“, която доскоро имаше връзка със значително по-възрастния от нея режисьор Дарън Аранофски.

Лорънс говори и за първата си гола сцена в киното, заснета във филма „Червеното врабче“. „Не бях толкова разтревожена от голотата, но ме натъжи как ще изглеждат зърната ми на екран. Тъй като на снимачната площадка беше много горещо, мислех, че изглеждат твърде големи”, сподели тя. /БГНЕС


последни в Хайлайф:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.