Факти, Анализи, Коментари
   16 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Принц Уилям напусна работа
27 Юли 2017
Принц Уилям, съпругата му Кейт и децата Джордж и Шарлот ще се преместят от имението в Норфолк в Източна Англия в официалната им лондонска резиденция Кенсингтън
Принц Уилям напуска работата си като пилот на хеликоптер за спасителни операции. Той ще се посвети изцяло на задълженията си към кралското семейство, предаде "Ройтерс".

35-годишният принц е втори поред в наследяването на британския престол след баща си Чарлз.

През януари принц Уилям обяви, че ще напусне службата на пилот във Въздушната спешна помощ на Източна Англия, за да посвети повече време на официалните задължения в полза на баба си - кралица Елизабет Втора, която стана на 90 г. миналата година и облекчи работния си график.

Кабинетът на Уилям съобщи, че принцът ще даде нощна смяна на летището в Кеймбридж в Централна Англия, където е базиран от 2015 г., след което ще се снима с колегите си.

Друга промяна е преместването на принц Уилям, съпругата му Кейт и децата Джордж и Шарлот от имението в Норфолк в Източна Англия в официалната им лондонска резиденция Кенсингтън.

Принц Уилям служи в британските военновъздушни сили от 2006 г. до 2013 г.


последни в Хайлайф:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.