Факти, Анализи, Коментари
   23 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
30 000 души чакат за гол ресторант в Лондон
29 Април 2016
Те ще трябва дълго да чакат за шантавото преживяване, тъй като капацитетът на ресторанта е от 42 души
Лондон отваря „гол” ресторант за лятото и вече повече от 30 000 души са се записали в листата на чакащите за място в него. Те ще трябва да се настроят за дълго чакане, тъй като капацитетът на ресторанта е от 42 души, пише „Индипендънт”. 

Идеята на ресторанта е да накара хората да се върнат обратно към природата, далеч от индустриализираните световни тенденции и модни влечения, демонстрирани в ресторантите. В заведението също така няма да можете да използвате мобилен телефон и дори електрически крушки. Гостите ще могат да се насладят на прекрасна кухня и да „преживеят една нощ без всичко излишно – храна без химикали и оцветители, без електричество, без телефони и дори без дрехи, ако пожелаят”, казват собствениците на заведението. Неговото име е „The Bunyadi”, като „буняди” е хинду термин за „естествено”. 

Ресторантът ще има отделни секции за голи и облечени, както и съблекалня за първите. Не е ясно каква точно ще е сервираната храна. Рестпорантът е измислен от компанията „Lollipop” , позната с друг временен бар в стилистиката на популярния сериал „Breaking Bad”. 

„Идеята е да изживеете истинско освобождаване”, описва концепцията на голия ресторант основателят на компанията Себ Лиял. „Работихме здраво по дизайна на пространството, в което всеки обект, с който клиентите имат досег, е гол. Използването на естествен бамбук и свещи ни позволи да направим ресторантът дискретен, като едновременно с това запазихме характера му"./БГНЕС


последни в Хайлайф:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.