Факти, Анализи, Коментари
   28 Март 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Анджелина Джоли и Брад Пит се развеждат
26 Юни 2015
Проблемите били започнали още със сватбата, а през последните месеци отношенията допълнително се били влошили

Най-известната холивудска двойка Анджелина Джоли и Брад Пит се развежда, пише американският портал "Hollywood Life".

Американската преса съобщава, че след 10-годишно съжителство и една година брак двамата актьори се разделят. От своя страна "In Touch Weekly" съобщава, че очевидно Брад Пит отново ще потърси помощта на адвокат заради проблеми във връзката му с Анджи. Проблемите били започнали още със сватбата, а през последните месеци отношенията допълнително се били влошили. Източникът съобщил за тази новина уточнил, че Бранджелина ще се разведат до края на годината. Причината да се отложи до тогава новината за раздялата е била промоцията на съвместния им филм "By The Sea", заради който започнали и брачните проблеми. Източникът подчертава още, че двамата предполагат, че може би ще получат награда за режисираният от Анджи филм, в който двамата играят. Според същия източник Брад Пит е бил инициатор за развода. "Той е този, който иска развод. Брад каза на Анджи, че всичко е приключило, че е нещастен и желае да излезе от този брак", казва още източникът. Като причина той посочвал характера на Анджи, който в началото много харесвал. "Брад твърди, че тя го контролирала още от първия ден. Въпреки, че това в началото му харесвало, вече му идва в повече за надмощието, което има върху него", разказва още източникът.

И все пак това са само сензационни новини, а нито един от двамата актьори не е направил изявление. Остава да се види, дали най-популярната двойка на Холивуд действително ще се разведе.

Бранджелина сключиха брак миналата година в имението си във Франция при скромна церемония. Двамата имат шест деца, от които три биологични. /БГНЕС


последни в Хайлайф:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

а2
01 Jan, 2016 | 15:56

Тия 10 години се жениха а сега още 10 години ще се развеждат..


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.