Факти, Анализи, Коментари
   25 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Рускиня покри колата си с 1 милион кристала Сваровски [ВИДЕО]
23 Септември 2014
Исках да имам нещо уникално и да направя нещо специално, коментира Дария Радионова

Рускиня от Лондон покри целия си автомобил с 1 милион кристали "Сваровски". Колата "Мерцедес" бе паркирана пред луксозен хотел в западната част на британската столица. Много хора биха сметнали, че с цена от 25 000 паунда автомобилът е екстравагантна придобивка сам по себе си, съобщава БГНЕС, позовавайки се на Daily Mail.

Дария Радионова обаче иска колата й от 2011 г. да бъде още по-луксозна, затова я е покрила напълно с кристали "Сваровски". "Исках да имам нещо уникално и да направя нещо специално. Специално дойдоха хора от Русия. Те работиха върху колата по 12 часа на ден в продължение на 2 месеца", казва тя. "Много съм щастлива, че ще карам такава кола. Тъкмо я завършиха и където и да отида, хората се спират, за да я разгледат. Привлича много внимание от минувачите и от хората в другите коли. Понякога дори си мисля, че ще се сблъскаме. Всеки я снима. Когато продам колата, ще дам парите за благотворителност", казва Радионова.


последни в Хайлайф:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

муспи
26 Sep, 2014 | 17:10

Че тя е благородна като нашите масларова и сталинка - като я продаде ще даде парите на бедните!

Гошо
24 Sep, 2014 | 11:02

Богата к**а ! Пият от кръвта на украйнците


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.