Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
X Factor 2 - Жана Бергендорф!
21 Декември 2013
На второ място остана Атанас Колев, а Ана-Мария се класира трета
След дванайсет фантастични концерта на живо победителят във втория сезон на X Factor е известен и се казва Жана Бергендорф! В нейна полза гласуваха 69,9% от зрителите на шоуто и това й осигури безапелационната победа.
 
На второ място остана Атанас Колев, а Ана-Мария се класира трета в най-гледаното музикално риалити в България този сезон.
 
Тримата финалисти изнесоха истински спектакъл преди кулминацията на шоуто. Всеки от тях се представи със солово изпълнение, а след това – и с дует.
 
Първите парчета бяха избрани сред досегашните им изпълнения в концертите на живо. Така на сцената Наско изпя Molly (Explicit) на Tyga, Ана-Мария изпълни Halo на Бийонсе,  а Жана - A Little Party Never Killed Nobody на Фърги.
 
След това дойде и голямата изненада за вечерта – дуетите. Ана-Мария застана редом до Богомил – финалист от първия сезон на шоуто, и двамата изпълниха One Sweet Day на Марая Кери.
 
Жана и менторът й Любо представиха класиката Purple Rain на Prince, а Мария Илиева партнира на Наско за Empire State Of Mind на Джей Зи и Алиша Кийс.
 
И трите изпълнение бяха повече от впечатляващи, като всяко от тях взривяваше залата по различен начин.
 
Публиката отреди третото място на Ана-Мария, а Жана и Наско останах в борбата за приза и трябваше да изпеят по още една песен. Наско се представи с парче на Еминем, Жана беше избрала песен от репертоара на Уитни Хюстън.
 
Накрая стана ясно, че Жана Бергендорф печели категорично първото място. От сцената тя благодари за изключителния шанс, който получи и заяви, че изживяването X Factor е изключително.


последни в Хайлайф:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.