Факти, Анализи, Коментари
   16 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Джъстин Бийбър инвестира 1.1 милиона в социална мрежа за тинейджъри
6 Ноември 2013
Социалната мрежа наречена Shots Of Me е проект на разработчиците на социалната игра RockLivе

Джъстин Бийбър инвестира 1.1 милиона в социална мрежа за тинейджъри, наречена Shots Of Me, пише „Дейли Телеграф”. Проектът е на разработчиците на социалната игра RockLivе. Това е първата инвестиция на Бибър в социална мрежа, както и първият път, в който звездата взима самостоятелно финансово решение без мениджъра си Скутър Браун.

Изпълнителният директор на RockLive Джон Шахиди казва пред списание Fortune, че са се свързвали с Джъстин Бийбър, след като той започнал да играе играта им и да пише за нея в Twitter. „Той е много ангажиран с продуктите ни , помага ни да тестваме нови неща и ни дава мнението си”, казва Шахиди. „Когато му казахме, че искаме да създадем социална мрежа за тинейджъри, която ще им даде това, което не намират в момента и която ще се опита да се справи с неща като кибер тормоза, очите му светнаха”, обяснява Джон Шахиди.

Бибър вече има огромен брой последователи в социалните медии. Последователите му в Twitter са 46.5 милиона, което го прави вторият по популярност член на мрежата за микро блогове след Кати Пери. Новата социална мрежа за тинейджъри се очаква да стартира следващата седмица.


последни в Хайлайф:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.