Факти, Анализи, Коментари
   25 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Роман Абрамович платил 1,6 млн долара за раждането на дъщеря му
18 Април 2013
И това дори не включва разходите за медицинското обслужване

Бившият губернатор на Чукотка Роман Абрамович постави поредния си рекорд. Неотдавна той отстъпи на саудитски принц в "битката на яхтите", но сега отново попадна в сп. "Форбс". Приятелката му Дария Жукова подари на любимия си възможността отново да се почувства шампион, като му роди най-скъпото бебе в света.

Изводът е направен от "Форбс", след като списанието изчислило колко е платил собственикът на футболен клуб "Челси" за това дъщеря му да се появи на бял свят в САЩ. "Поздравяваме го с най-скъпото раждане в историята" - гласи заглавието на статията в списанието.

В "сметката" изданието е включило най-вече сумата, която Абрамович е платил за престоя на яхтата си "Есклипс" в акваторията на р. Хъдсън, където милиардерът и приятелката му са чакали да настъпи заветният миг. Според най-скромни изчисления за седмица разходите за издръжката на плавателния съд и на екипажа е била около 200 000 долара.

Край бреговете на Ню Йорк яхтата на Роман Абрамович се е намирала в продължение на два месеца. А това означава, че милиардерът е платил 1,6 милиона долара само в очакване на раждането, любувайки се на панорамата на Манхатън.

В тази сума не са включени солидните суми, които руският олигарх и приятелката му са изхарчили за храна, напитки и други малки радости. Не се уточнява също колко е струвало медицинското обслужване и самото раждане, съобщава БТА.

"Когато е дошло времето бебето да се роди, Жукова просто е слязла на брега и се е отправила към нюйоркската Презвитерианска болница", твърди "Форбс".

Най-скъпото бебе в света, ако сп. "Форбс" не бърка, е малката Лея. Момиченцето е второто дете на Абрамович и Жукова. През 2009 г. им се роди син Аарон. Роман Абрамович е баща на общо седем деца. Той има двама синове и три дъщери от втория си брак.


последни в Хайлайф:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

муспи
23 Apr, 2013 | 03:21

Ако това жидле му хрумне да дойде в България, автоматично ще получава пособия като малцинство.


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.