Факти, Анализи, Коментари
   28 Март 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Мисис България 2012 очаква бебе
5 Февруари 2013
Щастливото събитие се очаква в началото на лятото

Най-щастливият миг за всяка жена е когато разбере, че очаква дете. За втори път това щастие ще споходи Илияна Карастоянова, носителка на титлата  „Мисис България Multiverse”2012.

Изминалата 2012 година беше много щастлива за мен – казва Илияна. Видях първите стъпки и чух първите думи на едногодишната ни дъщеря Рая; станах носителка на най-престижната титла “Мисис България”;  разбрах, че ще ставам майка за втори път. Това е несравнимо чувство. Малката Рая още нe го осъзнава, но се старая да я подготвя за предстоящата промяна.

Най-щастлив от събитието е таткото Тихомир. Той с удоволствие помага във всичко. „ Илияна е не само най-красивата омъжена жена през 2012, но и най-добрата майка. А и за мене е най-добрата половинка, за която човек може да си мечтае“, споделя съпругът на Илияна.

Практиката показва, че обикновено втората рожба на носителките на титлата “Мисис България” е момче. Такива са и прогнозите на лекарите за семейство Карастоянови – нов мъж в семейството.

Илияна получи поздравления от продуцентката Меги Савова, от своите близки и всички носителки на титлата “Мисис България”, които й обещаха голям „купон за мама“. Всички те се надпреварваха да дават съвети. 

„Всеки съвет за мене е ценен. Много към щастлива и благодаря от сърце за подкрепата. Ако имам възможност бих последвала примера на Деси Гръблева /“Мисис България“ 2005/. Тя е майка на 4 деца. Това е най-голямото щастие за една жена и най-големият капитал за едно семейство“ – споделя Илияна. Щастливото събитие се очаква в началото на лятото.


последни в Хайлайф:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.