Факти, Анализи, Коментари
   19 Април 2024
 Коментари    Дискусия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Другари, постигнахте комунизма!!!
Иван Иванов - 14 Август 2008
Ура, ура, ура!!! Изпълнихте заветите, променихте хода на историята, създадохте невиждан досега обществен строй

„Нека деветдесет процента от руския народ загине. Достатъчно ще бъде само десет процента да доживеят момента на световната революция.” Гениална и пророческа мисъл на още по-гениалния водач на световното комунистическо движение – великия другар Владимир Илич Ленин. Мисъл-напътствие, мисъл-програма... Не само за руския, а за всички братски народи...

Такъв е смисълът на комунизма, такова е неговото естествено развитие. Деветдесет процента агонизират, десет процента живеят... Живеят „свободно”, охолно, щастливо, живеят истинския комунистически живот...

През последните години социализмът в България се разви още по-силно, узря, даде изобилни и сочни плодове. Някак съвсем естествено, закономерно бе да започне преходът към комунизъм...

Толкова десетилетия на надежди, борби, лишения... Другари, ще го кажа просто и ясно. Другари, постигнахте комунизма!!! Ура, ура, ура!!! Изпълнихте заветите, променихте хода на историята, създадохте невиждан досега обществен строй...

Нима животът на деветдесет процента от българите не бе разбит! Нима десет процента от „българите” не живеят по комунистически! Шепа другари правят каквото, както и когато си искат. Насилие и простотия. Насилие на простотията и простотия на насилието. Нима това не е комунизъм в най-чист вид!
 
Сега вече е време за световната революция. Вярвайте, другари. Уповавайте се на братските народи от Русия, Беларус, Китай, Северна Корея, Куба. Вие ще победите.

Така е, смъртта на един човек е трагедия. Смъртта на милиони е просто статистика...

Имате думата.


последни в Коментари:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

vulgar
23 Aug, 2008 | 07:09

муспи,благодаря за информацията...но е заразно

Мутрев
20 Aug, 2008 | 23:51

Забравих да поясня че говоря за страшното прозвище ЕНИЧЕРИ ... давано навремето на "Войни на исляма" с произход християнски, но с ПРОМИТ МОЗЪК!!!

Затова и толкова зловещо звучи..... Интелектуал-ЕНИЧЕРИН !!!

Mутрев
20 Aug, 2008 | 23:47

Сред Българските интелектуали има МНОГО интелектуални ЕНИЧЕРИ!!!

муспи
20 Aug, 2008 | 20:30

До всички! До всички! До всички! Строго секретно! На нашите еврей и масони не им растат рога, а циреи, - обидно! По обидно от холокоста,
защото, докато за него няма никакви доказателства, циреите са очевидни! Тихо, тихо, тихо - при свободни медии се говори само тихо.

БС2003
16 Aug, 2008 | 21:11

Глупости на търкалета.Постигнахме капитализма, нали за това митингувахме, скачахме, вирехме двата пръста.А равенство никой не ни е обещавал.На който не му харесва, това си е негов проблем.

Чалгев
15 Aug, 2008 | 19:38

Може! (от мене да мине, разрешавам ти).... да прочетеш пак изтритите от теб и приятелите си постинги!!! (за лично поумняване)

Антисензурен (Мутрю)
15 Aug, 2008 | 19:35

Ми да, интиликуалнио!

За неграмотни като тебе не е важно да схванеш написаното и да го разбереш! Достатъчно ти е да се хванеш (като във анекдота.... "Що си биете негрите").... за някоя си думичка или прозвище там! ( уж да не разбере някой че си по-жалък и от чалго-мутра).... и че използваш "общоприети вече формули както обидните думички..... фашистин... или комунистин???

Ако ти кажа че нарочно избрах такива никове...... ще се опиташ ли ....ПО СЪЩЕСТВО да ме обориш???

(жалък пребоядисан комунистин такъв)

най-обидните днес определения са.......ИНТИЛИКТУАЛНО-ДУПЕДАВСКО-ПРОДАЖНО-МАНИПУЛАТИВЕН ЗЕЛЕНЧУК (например!!!)

ИНТЕЛЕКТУАЛЕЦ
15 Aug, 2008 | 15:43

С чалгии, простотии, мутрии, плебеи и тн към светлото комунистическо бъдеще. Участващите във форума го доказват....

Сократ
14 Aug, 2008 | 19:58

Гледам как в този (пък и в други сайтове) са перифразирали Аристотеловото: "Хората не слушат който говори най-умно, ами който крещи най-силно!!!


Т.е..... новата фраза е:

- Хората четат само оня.... КОГОТО НЕ СМЕ МУ ИЗТРИЛИ ПОНЕ НАЙ-НЕУДОБНИТЕ ЗА НАС ПОСТИНГИ!!!


Бравос! И Нерон не се беше сетил за това....( щото можеше вместо да подпалва Рим- за да остане в Историята..... да си назначи ЕСЕИСТИ-КОМЕНТАТОРИ... и да изгори всичко написано срещу него... т.е. да го замени със славохвалебствия на гения си!!!)

Чалгев
14 Aug, 2008 | 19:47

Я мъльчи там..... плебей скапан! Ти на севастократорите.... имаш ли бИляжка да им говориш, а?

Кът нямаш биляжка..... няма да са блящиш!!!

Ако немаше комунизъмът.... щеше ли да може..... ветошари да станат...СЕВАСТОКРАТОРИ (БЛИЗАЧИ ДЕ)

Плебей
14 Aug, 2008 | 19:44

Браво, господа-другари!

Не само че сте го постигнали комунизма.... ами и от триенето на коментари не се стряскате!!!

Ха-ха-ха....

севастократор
14 Aug, 2008 | 19:37

Браво, г-н Иванов!
Най-после голата истина за г-да другарите, които ни управляват и ни видят към мрачното минало. Тези изроди трябва да си ходят, но умът ми въбоще не щрака как ще стане това. Освен да излезем всички на улицата, но не за да станем всички еднакво богати, а да станем богати с нашата различност. Експроприацията е глупост, те всъщност експроприираха и глупостта. Да ги свалим, да ги забраним, и нека ни управляват демократи, които и да са те.



Алекс
14 Aug, 2008 | 16:22

ha ha ne sa шизофренни изказвания а Чистата истина! Живеем в истинския комунизъм! До сега 45г беше социализъм но сега вече е истинския комунизъм! КОЙТО НЕ ВЯРВА ПРОСТО ДА ГЛЕДА "1984г" и ще разбере за какво става дума! 9% живеят охолно иправат каквото си искат 1% прават абсолютно каквото сиискат и са недосигаеми! 90%-МИЗЕРСТВАТ!

Джи
14 Aug, 2008 | 15:24

Жалко е ,но е така...!Сами си го направихме ,мисля време е да си го поправим...! ************************

Кънчо П.........
14 Aug, 2008 | 12:12

Абеее, май ти се е вързал само някакъв спамерски робот. То така де, кой друг ще се върже на такива шизпофренични драсканици!

Плебей
14 Aug, 2008 | 12:06

*************


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.