Факти, Анализи, Коментари
   19 Април 2024
 Коментари    Дискусия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Арман Бабикян: Борисов прекали с твърденията, че БГ наподобява Украйна
8 Март 2014
Човек винаги има начин да се изложи. За Борисов това не е първият случай, в който той говори меко казано глупости

За пореден път Борисов прекали с твърденията и използва неподходяща реторика, силно неуместна в случая, защото наистина ситуацията в Украйна е много сериозна, коментира Арман Бабикян, специалист по политически пиар.

Най-малкото е нетактично човек да я използва за съмнения във вътрешно-политически план.

Човек винаги има начин да се изложи. За Борисов това не е първият случай, в който той говори меко казано глупости. Слава Богу, ситуацията в България не е такава като в Украйна и всички трябва да са щастливи от това. Защото ако има някакво достойнство българският преход, то това е мирният му характер. И никой не трябва да го подценява, никой не трябва да се превъзнася на тема сравнения с Украйна. Слава Богу, делегатите на ЕНП, пред които Борисов е казал, че ситуацията в България наподобява тази в Украйна, са достатъчно интелигентни хора, за да са наясно, че това, което говори Борисов са приказки в посока на вятъра. Те са си свикнали с него, така че едва ли им е направило впечатление./БГНЕС


последни в Коментари:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

judjuk
09 Mar, 2014 | 10:10

Според мен Боко иска да каже, че след като се асоциира с ЕС, Украйна ще заприлича на България. Аз мисля, че човекът е прав.

муспи
08 Mar, 2014 | 22:07

Боко е имал предвид че до две години в затворите ще отидат всички майстори на прехода или ще бъдат избити по улиците. Той има животински инстинкт за самосъхранение.


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.