Факти, Анализи, Коментари
   23 Април 2024
 Коментари    Дискусия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Дайнов: Борисов няма да управлява повече
26 Април 2013
Последните събития показаха, че нас са ни управлявали аморални хора, които не правят разлика между добро и зло

Последните събития показаха, че нас са ни управлявали аморални хора, които не правят разлика между добро и зло.

Изявлението на Бойко Борисов, че в държавата има паралелни структури, които са правели записите, е поредната лъжа. Представителите на ГЕРБ истински не разбират разликата между истината и лъжа. Те казват това, което им е удобно в момента. Ето например на Цветанов му е било удобно в момента да се закълне в децата си, че не е подслушвал. Той го е направил без изобщо да се интересува това истина ли е или лъжа. От тази гледна точка всичко това, което казват тези хора, не трябва да го приемаме без да сме го проверили, защото това са професионални лъжци. Истински аморални хора, които не знаят разликата между доброто и злото, не знаят разликата между истината и лъжата.

От тук следва изводът. Те вече си превърнаха държавата в частна собственост. МВР очевидно работеше като частна охранителна агенция или групировка. Значителна част от прокуратурата беше използвана за частни интереси, ГДБОП също беше използвана по този начин. Границата между частно и публично отдавна е премината и тя не съществува в главите им. Така че, когато Борисов ни каже: "някакъв частен интерес ме подслушва", просто си казваме следното: "това може би е някакво парче, обвързано с парчето от престъпността, която той не контролира директно". Държавата по принцип беше разпарчетосана и различни парчета се обвързаха с различни парчета от мафията.

Що се отнася до изявлението на Борисов, че политиците трябва да внимават какво говорят за него, то напомня на внимавайте в картинката, защото пак до мен ще опрете. Това е детинско, защото вече е очевидно, че никой няма да опре до него. Борисов няма да управлява повече.

Бойко Борисов най-вероятно преигра, заявявайки, че партията ГЕРБ е на Цветан Цветанов. Но забележете, Борисов отново се издаде с това си изявление. Оказва се, че всъщност сме нямали правителство, а организирана група, много приличаща на престъпна, защото само в мафията си раздават един другиму еднолично ресори. Сяда мафията и казва, например, от Палермо до пристанището мантинелите са твои, горивата са на Пешо, а партията е на Цецко в нашия случай. Очевидно партията е дадена на Цветанов. Много се съмнявам, че Борисов не може да направи нищо. Той е народният герой или беше, а Цветанов не е никой всъщност. Но очевидно нещата са стигнали до там, че този разрез между Борисов и Цветанов вече като че ли е невъзможен. /БГНЕС


последни в Коментари:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

radi
06 Jun, 2013 | 15:40

Господин Борисов, така ли ще постъпвате винаги, когато Вие не сте на власт? И какво сега? Да започнем нови избори, защото на Вас не Ви отърват тези резултати? Какво ще стане, ако и след другите избори не Ви харесат резултатите и Вие не сте управляващи?...Избори до дупка ли?
Не мислите ли, че с това си действие искате да отвлечете вниманието на хората от започнатото дело срещу Цветан Цветанов? Осъзнайте се малко, малко ли изстрада този народ, че сега да го хвърлите в едни безкрайни палячовщини от Ваша страна? Примирете се най-после и помислете за тази държава, стига сте дърпали чергата все към Вас...и ние искаме да живеем по-добре, но Вие не ни го осигурихте...спрете се най-после...приемете поражението. като истински мъж, за какъвто се представяте.

нини
02 Jun, 2013 | 17:36

на мутрата никога повече власт,продаде ни на турцистания,ограби ни,тероризира ни,няма съд,а обратно


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.