Факти, Анализи, Коментари
   28 Януари 2023
 Коментари    Дискусия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Цигани пребиха полицаи в Бяла Слатина
30 Август 2012
Спипали ги да секат незаконно дърва

Роми нападнаха и биха полицаи заради отнет микробус, съобщиха от ОД на МВР Враца. Инцидентът е станал снощи в Бяла Слатина.

Около 20,40 ч. полицейски екип от трима служители е изпратен по проверка на сигнал на незаконна сеч. В местността „Янчов геран", в землището на с.Враняк тримата открили микробус „Мерцедес", натоварен с около 4 куб.м дърва.

Служителите транспортирали микробуса и дървата до стопанския двор на кооперация в с.Враняк. Само няколко минути по-късно около 30 цигани влезли в двора и започнали саморазправа с полицаите, след което отнели микробуса и се оттеглили. Един от полицаите е ранен, настанен е в болницата в гр. Бяла Слатина. Тази сутрин са задържани 4-ма от участвалите в нападението. Микробусът е открит на улица в квартал в Бяла Слатина, в който живеят нападателите. Продължава работата по установяване и на други участници в нападението.

Това не е първо нападение на роми от Бяла Слатина срещу полицаи. Преди време в града беше изпратена дори жандармерия, за да пази имущество на затворен завод.


последни в Коментари:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

kira
30 Aug, 2012 | 14:11

da prebiat upravnizite,ta dano se sepnat,che strada naroda


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2023 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.