Факти, Анализи, Коментари
   19 Април 2024
 Коментари    Дискусия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Кметът на Пловдив излъга за безплатните детски ясли
Мария Георгиева - 5 Април 2011
Наближават избори и г-н Атанасов реши да покаже колко е "загрижен" за младите семейства... или по-скоро за следващия си мандат

В края на месец януари медиите разтръбиха, че от 1 март 2011 г. Пловдив ще стане първия град в страната, в който детските ясли ще са безплатни. Всички родители си казаха: "Ура! Най-после да се направи нещо в помощ на младите семейства!" Оказа се обаче, че пловдивският кмет Славчо Атанасов опита да си направи предизборен PR.

Майка съм на двегодишно момченце, което посещава ясла в Пловдив. В началото на месеца, както си му е редът, на информационното табло в групата се появи списък със съответните такси, които се дължат от всяко дете.  Попитах една от лелите какви са тези такси, след като вече е ясно, че яслите са безплатни. Отговорът: "Нямаме заповед за това, че посещението на ясли ще е безплатно!"

И ето, че лъсна поредната политическа лъжа. Не, че съм за тия 35 лева (колкото е месечната такса), но за какво беше тоя излишен шум за безплатни ясли, след като в крайна сметка няма нищо такова. Ще ви кажа за какво. Наближават избори и г-н Атанасов реши да покаже колко е "загрижен" за младите семейства... или по-скоро за следващия си мандат.

Само, че г-н кмете, вместо предизборен PR си направихте предизборен анти-PR.


последни в Коментари:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

anonimna
21 Apr, 2011 | 12:05

i mesec april 6e si pla6ame qslite kakvo stana kmete

0099
10 Apr, 2011 | 12:19

DALI??? ili za negovia IBAN . SHA SABIRAL PARI XA XA

Пловдивчанин
08 Apr, 2011 | 10:44

ВМРО = БСП
Едни и същи са, само крадат и лъжат.

gogi
06 Apr, 2011 | 16:08

Ами що не го утрепете - те от друго не разбират!

Павел
05 Apr, 2011 | 11:19

Но за сматка на това пък побърза(кмета) да въведе сини зони в централните градски части!Сигурно за да събере бюджет за безплатните ясли!:D....


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.