Факти, Анализи, Коментари
   25 Април 2024
 Коментари    Дискусия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Виновен до доказване на противното
22 Април 2010
Свикналият да се препитава със схеми българин зацъка с език тази сутрин и се чудеше дали наистина е толкова лош

Днес министър-председателят се оплака отново от „лошия човешки материал” в страната, но този път по друг начин. Ако преди, когато се изказа в САЩ, хората бяха просто некадърни и застаряващи, то сега са адаптивни към схеми. Всички. От 20 кандидата - 20 не стават. Това е простичкият извод, който нацията чу от устата на Борисов. Всички по един или друг начин участвали в схеми. Точка.

Сега всеки да тръпне от страх, кога ще му кажат падни по колене - ти си в схема. През това време кастингите се провеждат в ДАНС. Очевидно за всяка позиция. Вместо да се грижат за националната сигурност явно спецслужбите са се превърнали в PR агенция за набиране на държавни служители.

А Борисов пътува ли, пътува и не щеш ли, на разклона за Велико Търново срещнал Борисова. Какво е правела професорката там историята мълчи, но най-вероятно се е усмихвала, защото има красива усмивка. Със сигурност Борисов не е успял да изтръгне от нея информация за схемите, по които е точена държавата, защото жената е некомуникативна. Така тя получава номинацията - хладен ум и горещо сърце. Какво повече.

Свикналият да се препитава със схеми българин зацъка с език тази сутрин и се чудеше дали наистина е толкова лош, колкото му казват или има лъч надежда... поне за него. В личен план. Ами ако се запиша в ГЕРБ - пак няма гаранции. Тогава ако си мълча, като Борисова шансът е по-голям. И да не стана министър, поне няма да ме арестуват...

Всъщност, интересен е въпросът - ако имаше конкурс за Премиер и бяха питали ДАНС за Бойко Борисов и дали е участвал в схеми? Дали щеше да получи назначение?

Андрей Буров

Четете още на zonabg.info


последни в Коментари:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

Иванчо
10 Jun, 2010 | 02:20

А бе ти се правиш на много умен, ама си тъпо копеле! Как може да те мързи да удариш 2 клавиша, за да пишеш като НОРМАЛЕН българин?

istina
26 Apr, 2010 | 02:26

otgovora e ochevaden BB i izgorata mu Zvetelina schtiaha i dvamkata da sa v zatvora. prosto i iasno mafiota obviniava drugite che sa mafioti i ne chisti ot kraga si.


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.