Факти, Анализи, Коментари
   24 Април 2024
 Коментари    Дискусия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Убийте децата на Прехода
Евгений Тодоров - 20 Ноември 2009
Защо забравяме, че днешните семейства не са задължително студенти по филология, които се държат за ръце
Eгений Тодоров
Eгений Тодоров

Вече се раждат децата на децата на Прехода.

Онова първо поколение мутри, наркомани и наркопласьори, проститутки, по-дребни и по-едри далавердажии навлезе в репродуктивна възраст.

Те вече възпитават своите деца - едно ново поколение, която съвсем скоро ще заяви за себе си.

И ако не сме доволни от него, ще започнем да обясняваме - както сме правили от време оно, че „за възпитанието на младите е много важна семейната среда".

Защо забравяме, че днешните семейства не са задължително студенти по филология от студентските общежития, които пишат стихове и се държат за ръцете.

Да се огледаме около себе си и днес.

Какво виждаме  - бандити, чието нагло присъствие по улици и заведения, впечатлява всеки по-окат чужденец, но не и нас. Футболни фенове с лица на олигофрени. Бръснати глави, готови да бият всеки, който не иска да се закълне, че България е само за българите.

Бандитите ще възпитат малки бандитчета, расистите - малки расистчета.

Всички те, ако още нямат, то скоро ще имат деца. И интересно как ще ги възпитават.

Но да излезем над нивото на улицата.

Как ли възпитават децата си тези, които в офиси и кабинети градят неуморно образа на най-корумпираната страна в Европа?

Дали не расте едно ненужно поколение?

И в цялата тази смрад едно момиче и едно момче, решиха да въстанат срещу здравата родителска десница и се хвърлиха край влака край Брусарци.

А точно те най-много заслужаваха да живеят.

Дали не трябваше в тяхна памет да бъде обявен национален траур, а не в памет на бабите, които се удавиха в Охридското езеро, здраво стискайки чантите с покупките?


последни в Коментари:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

Elly
08 Dec, 2009 | 23:35

??? " Убийте децата на прехода" ??? Каква романтика !!!
Авторът е будител на доброто в човека ... вкл. и от романтичните си студентски години :)

доктор
07 Dec, 2009 | 11:33

Поздравявам Ви г-н Тодоров!Това е истината.Всички забравят,че децата приемат ценностната система на семейството до 14 годишна възраст и започват бунт на отричане,в който за тях след тази възраст остават само примерите на обществото.Това,което улицата и обществото показа на децата на прехода е накомания,проституция,кражби,убийства,долнопробна телевизия и всякакви начини на самоубийствен начин на живот.Прости хора станаха поставени лица на ограбеното национално богаство.Да,има деца родени с по-силен инстикт за самосъхранение,те се опазиха,но по-чувствителните и според мен по-стойностни деца, до сега са много объркани.Тук не всеки разбира метафората Ви да ги "убием".Истината е,че те са вече в някаква степен убити...Моля,напишете следваща статия как да ги спасим...

наблюдател
22 Nov, 2009 | 21:54

Женя, шибан комсомолец! Не можеш да помълчиш някой-друг месец, а отново изля словесна помия ...

Баба
22 Nov, 2009 | 14:44

Не мойте с такива приказки за убийства, бре деца!

Кои от децата на прехода ще ги убият....още се не знае! Ама се знае ка ги убиха ...доста смели писатели, като Георги Стоев (че и други журналисти бая пострадаха и...починаха)

И какво? Някой свърза ли убийствата с написаното от Георги Стоев за един генерал...за един ББ, за идни...маргини и за маджовци ?

Седете си кротко на дупетата, деца!
Да ви не гръмнат и вас!

Чалгев
22 Nov, 2009 | 14:20

Странно ..... как ли ще прозвучи статия със заглавие:



"УБИЙТЕ чукчоПисателите ибрикчии и негативисти!!! "

или пък.....

" Да потърсим ПОЛОЖИТЕЛНИТЕ ХОРА И ДЕЙСТВИЯ!!! "

Мутрев
22 Nov, 2009 | 14:03

Муспи казва: "...И с каква лекота български журналисти пишат против България - явно поръчено, задължително....."

Това е защото за такива ...понятието България се покрива тотално с.... ЕНИЧЕРСКИТЕ мутренско-олигарски орди взели с тих преврат властта!

........Но да погледнем и "нашия ЧукчоПисател": -Да се огледаме около себе си и днес- казва умникът и.....вижда само негативните неща (като не пропуска ....да тегли едно текме на Родолюбието- слагяюки знак на равенство между бръснатоглав побойник и ...РОДОЛЮБИЕТО!
.............
"Какво виждаме - бандити, чието нагло присъствие по улици и заведения, впечатлява всеки по-окат чужденец, но не и нас. Футболни фенове с лица на олигофрени. Бръснати глави, готови да бият всеки, който не иска да се закълне, че България е само за българите."
...............

Чудя се, не го ли е малко страх този "книжно празноглав Еугений плъх" ....от "среща в тъмното с "бръснати олигофрени"???



Иначе.... кой ще прати "децата на продажността" .... в старчески дом ???




муспи
21 Nov, 2009 | 00:20

Зад бабите от Охридското езеро стои цял народ с огромна история, свой гении и свой баби, а зад жалкото "Ромео и Жулиета" - расово смесване което води до изчезването на една раса, като правило по висшата, а не до междурасова хармония. И после това е неморално по буржоазните закони, които с такова лакейство се разпяват по всичките медии. Че в САЩ момичето щеше да бъде съдено за развращаване на малолетни далече преди да отидат на релсите, - фарс - затова и буржоазен. И с каква лекота български журналисти пишат против България - явно поръчено, задължително. Възможно ли е да се прочете нещо против еврейте, - как те създават цигански, турски проблеми и всякакви, но все антибългарски, или пък как правителствата и цялата олигархия е тяхна? Ако такова нещо автора би сънувал - удар, сега щеше да има друг журтналист под този коментар.

infoman
20 Nov, 2009 | 15:59

На системата и трябва тъпо консуматорско общество-да стимулира икономиката и да гласува без да мисли за когото му кажеш за да има бонуси. Нищо лично. Просто нищо ново няма под небето - само хляб и зрелища.
Жалко за свестните хора.

Тони
20 Nov, 2009 | 12:10

Последното изречение не Ви прави чест, меко казано.

Багратион Пети
20 Nov, 2009 | 11:57

Не заигравайте с двете трагедии. Не ги противопоставяйте. Те са трагедии не само за умрелите, но и за техните близки. А обобщенията за прехода не са съвсем точни, мака да има и нещо вярно. Хора всякакви. По същия начин политиците говорят от името на народа. Ала-бала. Иначе поздрави за автора, по принцип.


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.