Факти, Анализи, Коментари
   20 Април 2024
 Коментари    Дискусия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Бойко Борисов пише на Красьо Черничкия
6 Ноември 2009
Мъчи се нашата дипломация, мъча се и аз, звъня на този и онзи в Брюксел, но нещо се правят на разсеяни.

Уважаеми господин Красьо,По обясними причини се налага да се свържа с Вас писмено, защото не се знае кой хубостник подслушва и мен.Върви после обяснявай, че сме се говорили за държавни работи.

А аз по държавна работа ви пиша.

Крайно време е и Вие с Вашия талант да дадете нещо на държавата – не само да вземате.Ако следите медиите, сигурно сте разбрали, че имаме един проблем. Трябва да намерим достойно място на Румяна Желева в Брюксел.

 Хубаво е да стане комисар по енергетиката, още по-добре – по присъединяването. Та да подскочат онези, дето тепърва ще се присъединяват. Сещаш се за кои става дума.

Мъчи се нашата дипломация, мъча се и аз, звъня на този и онзи в Брюксел, но нещо се правят на разсеяни.

Мисля си, че само пишкин момче като теб може да се оправи с онези тулупи – между нас казано. Приложено ти изпращам телефоните на Барозу, на Оли Рен и всички комисари, от които нещо зависи. Почвай ги, както си знаеш – първо по телефона, после разговори на кафе и т.н.

Работата е държавна, а държавата, знаеш, пари няма. Можем да ти дадем, колкото ти е тарифата за един апелативен прокурор. И орден, разбира се, за заслуги към държавата. Плюс командировъчните за двама души. Така че можеш да вземеш и Магда.Сигурно ми имаш телефона, звъни ми обаче от автомат.

И се представи като Красьо Белия – за да заблудим тези, които подслушват.


Министър-председателБойко Борисов


последни в Коментари:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

Баба
22 Nov, 2009 | 14:38

Стига моля с глупости под статиите! Да не искате да станат наште пишещи умници..... с дупки в главите - като Георги Стоев...(че и други доста журналисти и писатели) ???

Едно е да напишеш ИСТИНИТЕ...друго е ДА ТЕ НЕ ГРЪМНАТ ЗА ТОВА!

Така че.... правете се че ги четете блудкавите словоблудства тук, и...радвайте се че не са почнали да ви издават медиите ...директно от кабинетите на олигарси и мафиоти!
.............

Истината..... тя отдавна е .... закопана! Докато изникне бъзето отгоре.... докато направи някое чобанче свирка.... докато се случи някой да чуе че...ЦАР ТРАЯН ИМА КОЗИ УШИ....................

Мутрев
15 Nov, 2009 | 15:34

Мария, ако имаш близки с съдилища и прокуратура, поговори си с тях! Така ще разбереш как от началото на "промяната" нашите "демУтратични" народни избранници заложиха във ВСЕКИ от гласуваните нови закони..... противоречащи се и отричащи се един друг параграхи .... Така че да стане НЕВЪЗМОЖНО правосъдието, дори и да си честен съдия!

Което доведе разбира се до.... принудата им да си "уреждат финасово" съдебните решения, или просто да продават на ...чернички мутри...информации, позволяващи на мутри и ЕНИЧЕРИ...да се измъкнат от съда!!!

Но пък...за това дали ще се намери СЕГАШЕН медиен смелчага? Нали ги видиш ...сичките май са жалки ибрикчии и "писмопишещи слепци-прогледнали"

Mутрев
13 Nov, 2009 | 18:50

А пре, Женя, а бре писмомисецо,

И ти като ББ си бетер Селкор, бе!

Ама няма да посмееш да пишеш "писмо уж от ББ" с описания на ....митническите комисионни и игрички на хората на ББ! Опасно е, нали?
Да не земеш да напишеш и някое писъмце с въпроси и .... странни закономерности за ..... НУЛЕВИЯ брой на реално осъдените бандити и политици?

Щото ...едно е да "зарибяваш медиите с приказки от рода на....този е заподозрян в кражби и безотговорност...онзи в ...друго, а..... Друго е наистина да стане ясно КАК СА СПЛЕТЕНИ СВИНСКИТЕ ЧЕРВА на ...... еничерската ни политико-мафиотска класа и.... медийните им ибрикчии!!!

Багратион Пети
08 Nov, 2009 | 09:01

Държава, в която службите на ДС са създали групировките и престъпността, където скандалите са всъщност битки за надмощие на различни разузнавания, а в културата размахват тръсти показалци мутри и мутреси, в такава държава надеждата кълни в до болка непрестижното, но истинското Слово.

мария
08 Nov, 2009 | 00:10

браво мъжага.да вземем всички да званим. май чакат бат бойко да се намеси както се намеси в данс и да спрат един път завинаги.станаха за смях.аз не вижам какво се е случило.съдебната система си бе мн.добре.намерисе някъкъв шемет и от мравката направиха слон.невини стават замесени само и само да се докаже,че тече добро разследване. а нека и да отчетат и тия магистрати във времето какво са направили и допринесли та да им се иска дисциплинарно наказание.но етичната комисия е на ниво.тя ще оцени,че това е гаф на някакъв мошенник.ето,че един не се възползал от услугите му.който се е срещнал е разбрал колко му тежи мозъка.както казваш да го пробаме като "белия". упех на магистратите и на етичната комисия не му вярвайте на тоя психар.


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.