Факти, Анализи, Коментари
   19 Април 2024
 Коментари    Дискусия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Ганчо Балкански пише на Бойко Борисов
Евгений Тодоров - 13 Юли 2009
Тиранинът Доган вече падна и е време да му се потърси сметка. И най-вече да му се вземат имотите
Eвгений Тодоров
Eвгений Тодоров

Многоуважаеми Господин Борисов,

Приемете най-напред искрените ми поздравления за блестящата изборна победа, в която никога не съм се съмнявал. Казвам се Ганчо Балкански, може би ме помните – запознахме се на тържественото откриването на изборната кампания в нашия град.

За това тържество, което вие похвалихте, че било много добре организирано, и аз дадох своята скромна лепта – осигурих бирата, кебапчетата, балоните, минералната вода, винилите, извозването и т.н.

Направих всичко това от сърце, защото като български патриот искам промяна и най-вече да се спре доганизацията на скъпата ни родина. Тиранинът Доган вече падна и е време да му се потърси сметка. И най-вече да му се вземат имотите.

Уважаеми господин Борисов, много ми е легнал на сърце Догановия Сарай. От него мога да направя един хубав и достъпен за всички, най- вече за членовете на ГЕРБ, хотел. Имам едни адвокатчета, пишкин момчета, само им кажи каква собственост на кого да прехвърлят, и ще се оправят. Само да казват, че вие одобрявате. Така че молбата ми е само да кажете „оправяйте се, както можете” и ние ще се оправим.

Да си припомним, че моят прадядо Ганю Балкански така е взел няколко турски чифлика, което е описано в едноименната безсмъртна книга, и на тази база е създал експортно ориентиран бизнес.

Имам още една малка молба. Съпругата ми Сирма /кръстена е на Сирма войвода и също е от патриотично семейство/ много обича децата. Чула, че имало някаква Агенция за закрила на детето, която се управлявала от депесарката Ширин Местан. Не е ли време да духнем под опашката на мръсната туркиня и да сложим на нейно място наш човек?

Пожелавам ви големи успехи и се надявам да ми драснете два реда. Може и на мейла.

Ваш Ганчо Балкански

П.П. Ако някой доносник ви каже, че съм помагал и на БСП и ДПС, да знайте, че туй е лъжа. Има един друг Ганчо Балкански, далечен братовчед, който от край време е ляво ориентиран и с който вече нямам нищо общо. Г.Б.


последни в Коментари:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

муспи
24 Jul, 2009 | 05:14

Жидите няма да оставят турската карта, както в Турция размахват кюрдската. Това е петхиляден годишен опит да се плува на повърхноста. Само едно - умразата наоколо е все една и то тая, дето може да се види и пипни - а какво е в невидимото!

Георги
19 Jul, 2009 | 08:44

За пореден път попадение в десятката на г-н Тодоров! Хуморът е тъничик пиперлив.


vulgar
18 Jul, 2009 | 20:47

че "турците" в България НЕ СА турци,е ясно на мнозина от тях самите...Но ако все пак ИМАТ право на самоопределение, то НЯМАТ НИКАКВО ПРАВО като български граждани,да работят в полза на чужда държава - било Турция,Татарстан,Бинбинистан и т.н. Така както комунистите НЯМАТ ПРАВО да работят за 4ИФУТИЗМА,вместо за ПРАВОСЛАВИЕТО и БЪЛГАРЩИНАТА

Мутрев
18 Jul, 2009 | 19:52

Дами и господа,
Самото определяне на ДПС като "турска етническа" партия е порочно и лъжливо!!!

Защото българските мюсюлмани са предимно Българо-мюсюлмани с български ген и език...

...Друга чногобройна част са ..татаро-черкезко-и кво ли не генно наследство на "колонизатори" заселени в БГ по споразумения на Султана и Императора на Русия!!!

има и много "опортюнисти" - цигани, които се пишат за "турци и мюсюлмани".........

Това че ЕНИЧЕРИ и нечии шпиони се пишат за...ГЕНЕТИЧНИ ТУРЦИ.... е обида!!!
Обидно е най-вече....поддържаната подобна лъжа от БЪЛГАРСКИ-уж Политически партии и лидери ( в това число и Волен Сидеров)

Хептен недоумяващ
14 Jul, 2009 | 21:15

Колега още по-недоумяващ, вместо обща оценка на писаното, по-добре е да ни посочите аргументи оборващи изказаните факти и твърдения. Ако сте коректен “критикар”, ще Ви помоля да ни отговорите на следните въпроси:
1. След като защитавате съществуването на етнически партии /одобрявам го, само в страни с тоталитарни и авторитарни режими, каквато беше Югославия. За страни тръгнали по пътя на демократичните промени, гарантирани с Конституцията, това е неприемливо/, моля да ни посочите – в кои демократични страни е позволено от Конституцията им съществуването на етнически партии? Дали в САЩ /живеят над 100 етноса/, Франция /живеят над 6 милиона араби, каталунци и др./, Германия /с милиони саксонци, прусаци и др. и др./или пък във Великобритания /където живеят милиони англичани, шотландци, ирландци и др./?. Или може би в мечтаната Швейцария има регистрирани италиянска,, френска и немска етнически партии?. Защо разрешават на поданиците си да гласуват само за 2 или 3 регистрирани поитически партии?. Ами това си е чист тоталитаризъм, облечен в парфюмирани дантели !. Така беше и в предишна България – можеш да гласуваш само за БКП или БЗНС. По вашата логика, тези европейски страни, който предполагам, че Вие смятате за образец на Демокрацията, би следвало да ги считаме за някакви еврокомунистически тоталитарни държави !!!.
2. Посочете ни в кои от горепосочените или в скандинавските страни съществува “Плосък данък – 10 % за всички доходи”, защото за мен образец за социалнориентирана истинска Денокрация са скандинавските страни. Така, че когато критикарствате, моля, оборвайте посочените факти, аргументирано. Иначе, считам, че всички пишешщи във форумите, би следвало да уважават мненията на “инакомислещите”.


Още по-недоумяващ
13 Jul, 2009 | 17:09

Господа преждепишещи,
Това, което сте написали ,няма почти нищо общо, с това, което е искал да каже авторът. Тези, които развивате, са доста скудоумни и противоречиви.
ЕДИН ПРИМЕР - Ако търсите етническа партия, отидете на две крачки от западната ни граница и попитайте има ли в Димитровград, примерно, Партия на Българите . Дали не трябва да я забранят? Пък воплите за плоския данък може да излизат само от устата на един пещерен комунист.
И т.н.

Хептен недоумяващ
13 Jul, 2009 | 16:04

Колега преждепишещ, ясно е че авторът много съжалява, че ще отпадне порочната схема на управление “ 8:5:3”, съгласно която една етническа партия /който е узаконил създаването – БСП и тези които не могат да си представят политическия живот без нея, погазвайки националната си конституция се считат за “патриоти” и “демокртати”/, представляваща 8 % от населението ни, се настани 30 % кадрово в държавната администрация и управление. Бяха им дадени великодушно цели министерства, които бяха превърнати във феодални структури, където, а познайте, кои кандидати се назанчаваха с предимство. Постепенно те превърнаха много райони на страната, особено смесените, във “вилаети на бедствията и авариите”. Авторът е интелигентен човек, но да подкрепяш досегашната схема на управление на страната /8-5-3/ - квотната, означава, че не знаеш отговора на Левски на отправения му въпрос – кой ще управлява България след победата на революцията – българи, турци, цигани, арменци или всички заедно?. А отговорът му е бил: ”България ще я управляват ЗНАЕЩИТЕ и МОЖЕЩИТЕ”. Това ще рече – няма квоти, няма “наши хора”. Ако имаш нужните качества и квалификация Петре, Хасан, Али или Гарабед, моля, имаш право, по конституция, да се явиш на конкурс за дадена длъжност и да го спечелиш, ако си кадърен.А, тези които парадират с портрета на Апостола в кабинетите си досега дали са чели нещо изобщо за Апостола, в който се кълнат. Имат ли си тефтерче, в което да си пишат, днес колко бози са пили и колко геврека са си купили от народните пари ?. Що за архаизъм бе господине, ще ти кажат те ?. Ние си имаме лаптопи и в него си пишем алъш-веришите и далаверите, защото сме недосегаеми. Имаме си “къртици” в МВР, Следствието, Прокуратурата, адвокатурата и т.н. А, рече някой новоизлюпен “ескадрон на смъртта /примерно – ДАНС/” да ни настъпи, ние сме вече с два хода напред – пускаме “чистачите” си в действие, и когато дойдат “качулките” на ДАНС – ядец. Даже на другия ден ги пращат да ни се извиняват за главоболието, с подвити опашки. В този ред на мисли, много от българите не забелязват и не реагират на кирякстефчовината и безхаберието, демонстрирани непрекъснато от част от ин телигенцията, депутатите и управляващите. На тях явно им харесва когато:
1. Вече 20 години, в управлението на страната участва една етническа партия /каквато е регистраирана само в съседна Македония, т.е. във втората българска държава/, която се самозабрави и започна да гълта много големи залъци. Когато вождът Сокол Доганов благоволява да удостои с присъствието си гяурския парламент 3 пъти в годината.
2. В повечето случаи 40-80 депутати, като будистки многоръки богове, с чужди карти, приемат закони без наличието на кворум, под благосклонния поглед на преседателстващия НС. По този начин, 3 дена преди закриване на дейността на сегашното НС, бе приета поправка в Избирателния закон, която позволи на етническата партия с космическа скорост да разкрие допълнително десетки избирателни секции в съседна нам страна /интерсно, дали това би могло да стане без активното съдействие на местните власти ?/.
3. България е единствената страна, позволила да се издигне паметник на терористи, взривили във влак вагон за майки с деца и получили заслужено наказание. И когато действащ президент /случаят е документиран с видеозапис/, се явява в предизборна президентска кампания, на трибуната на площада, в компанията на председателя на Общинския съвет на Джебел - брат на ръководителя на тероистичната група взривила горепосочения влак. А, според следствието, ако влакът не е бил закъснял с 4 минути /взривът е трябвало да избухне в тунела/, тогава жертвите щяха да са не 7, а 700 !!!. И същата тази терористична организация бе използвана като база за учредяването и регистрация /от БСП и КС/ на етническата партия – ДПС. Аферим президенте.
4. По признание на бивши членове на ИБ на БСП, претендираща за най-стара и най-националнотговорна и социална политическа сила, най-несправедливия данък, който бе приет от досега упавляващи ТРИУМВИРАТ - 10-те % Плосък данък върху доходите, без долен праг, е бил приет по предложение на БСП /ашколсун “леваци”/. Това е на-несправедливия данък, който не си е позволила да приеме никоя партия в Европа – лява или дясна. Такова животно нЕма в никоя истински демократична страна. Известно ли е на миналоуправляващите, че в повечето “бели” демократични страни – като в братска Швеция примерно, че данъка върху печалбата е прогресиращ итака формулиран, че никой няма сметка да печели повече от 200-300 хиляди долара годишно, защото над тази сума данъкът е убийствено висок, а глобите и санкциите за недекларирани доходи и неплатени данъци са също убийствени. Ами като обикаляте Европата, понтересувайте се бе господа по тези въпроси, а не само да питате колко струват “Балантай” и “Джони Уокър” в супера.
Този списък на “подвизите” на досегауправляващите /от 20 г./ може да се продължи още, но баста, а плачът на сторонниците на досегашната управленска политика не е “смешен”, а жалък.
От друга страна, сегашните победители – ГЕРБерите, да се вгледат хубаво в “картинката”, която ни се рисуваше досега от управлващите и много да внимават каква ще я свършат и как ще я вършат, защото могат да последват съдбата на единия от ТРИУМВИРАТ-а – НДСВ, на когото в 2001 г. електоратът също възложи големи надежди.


Недоумяващ
13 Jul, 2009 | 12:47

Някакви несвързани приказки успях да прочета тук. Не разбрах дали Евганий страда, че няма да го управляват турци и комунисти или просто си говори глупости от нямане какво да прави. Ако е първото - Турция е близо, така че може да тръгва нататък и да не поглежда назад. Ако не - препоръчвам му да вземе една мотика, да отиде на полето и да си уплътни времето подобаващо. И моля, не му давайте повече достъп до химикал или компютър, защото освен безсмислени празни приказки, този човек не може да напише нищо друго.


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.