Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
 Коментари    Дискусия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Имам една мечта
Николай Заяков - 3 Юни 2009
Мечтая си ДПС да спечелят изборите. Да докопат недокопаното. Да станат завинаги повелители на бедствията и авариите

Мечтая си и аз. Като всички негри в тая държава, и аз имам мечта. Колкото повече са негрите, толкова по-голяма е мечтата. Смея да мисля, че наистина сме много. Преобладаваме. Обладаваме. Раждаме си по някое малко негърче. А после започваме да обмисляме неразкриваеми самоубийства. Като този сценарий например.

Моля се на Господ българите да не излязат да гласуват. Да се направят на отвратени, отвратени от всичко и от всички. От всеобвиняващата мека китка на чевръстия справедливец Яне. От дрънченето на неандерталската захапка Абаджиев. От изпадналите диловци, стояновичи, боршоши и какви ли още не. От кървавите сълзи на Юруков и Радонов за СДС-то на ДПС-то. И най-накрая – от самите себе си.

Моля те, Господи, направи тъй, че да излязат да гласуват само високообразованите, високоерудираните, нравствено-наративните, подготвените, обичливите, обичаните, онез, на които България им е тясна вече, а скоро ще им отеснее и Европа, и на които им е сготвил ново Възраждане архитектът на предишното – три пъти г-н МохаАмед Доган.

Мечтая си алчните средновековници с държавническо мислене от върхушката на ДПС да спечелят изборите. Мечтая си да управляват еднолично или в безличност с БСП. Да съставят правителство. Да употребят всичкия си управленски капацитет. Да бъдат 8, 5 и 3 в едно. Да докопат недокопаното. Да сложат врата в полето и те да държат ключа. Да станат веднъж завинаги повелители на бедствията и авариите, та да си свикнем да вегетираме в единствено подходящата за нас околна среда. И ако в атмосферата на перманентни бедствия и аварии се види някаква миниатюрна чертичка от хоризонт, те да ни поведат към нея. Да цъфнем и да вържем. Па сетне да се изтегнем като първи ориенталци на килимчето и да ядем, да ядем, да ядем, от сладките плодове на етническия всемир.

Българи, паднете на колене. За да изглежда по-висок от вас Ахмед Доган.


последни в Коментари:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

teo
21 Jun, 2009 | 14:37

ДОГАНЕ, ДОГАНЕ, ТВОИТЕ МЕЧТИ ЩЕ СЕ ЗАМЕСТЯТ С ПРЕБИВАВАНЕТО ТИ В ЗАТВОРА, СКОРО СЛЕД ИЗБОРИТЕ, ЗАЩОТО :ДОГАНЕ, НЕ ЛЪЖИ БЪЛГАРИТЕ ОТ ТУРСКИ ПРОИЗХОД, ЗАЩОТО ТИ СЕ СЕЩАШ ЗА ТЯХ САМО ПРЕДИ ИЗБОРИ, А СЛЕД ТОВА СИ ПИЕШ УИСКИТО В КРАДЕНИТЕ СИ САРАИ И КРОИШ НОВИЯ ВЪЗРОДИТЕЛЕН ПРОЦЕС ! БЪЛГАРИ СЪБУДЕТЕ СЕ, ЗАЩОТО : 545 ГОДИНИ СТИГАТ ДОГАНЕ И СерГЕЙ ! ЖАЖДАТА ВИ ЗА МАФИОТСКАТА СИ ВЛАСТ СЪСИПА БЪЛГАРИЯ ! ВСИЧКИ СЕ ЧУДЯТ ЗАЩО ДОГАН СЕ КАНДИТАТИРА ЗА СЛЕДВАЩИЯ ПАРЛАМЕНТ, СЛЕД КАТО ПАК НЯМА ДА ГО ПОСЕЩАВА, А ЩЕ СИ ПИЕ УИСКИТО В КРАДЕНИТЕ САРАИ , ЩЕ СКРОЯВА НОВИ КОНФЛИКТИ, НОВИ ВЪЗРОДИТЕЛНИ ПРОЦЕСИ И ЩЕ ГЛЕДА СЕИР !? ДО КОГА БЪЛГАРИ ??? НЯМА ПО-ГОЛЕМИ ПОПУЛИСТИ ОТ ДОГАН-сергей,сава,ангелов , СерГЕЙ-ибрика И СИМЕОН-крадеца! ДОГАН ЗАЩО ЩЕ ВЛИЗА В ПАРЛАМЕНТА, СЛЕД КАТО НЯМА ДА ГО ПОСЕЩАВА И НЕГОВАТА МАФИЯ ДА ГЛАСУВАТ С НЕГОВАТА КАРТА ? ТАЗИ РАЗЛИКА ОТ 6 %СЕГА МЕЖДУ ГЕРБ И БСП ,НА 5 ЮЛИ, ТРЯБВА ДА СЕ СЕ УВЕЛИЧИ ДЕСЕТОКРАТНО !БСП И ДПС НЕ МОГАТ ДА СПЕЧЕЛЯТ, АКО НЕ СИ КУПЯТ ГЛАСОВЕ ! ДОГАН-сергей,сава,ангелов И СерГЕЙ-ибрика СА ДОВОЛНИ КОГАТО ИМА НИСКА АКТИВНОСТ ! НООО БЪЛГАРИ, ЗНАЙТЕ ,ЧЕ АКО НЕ ГЛАСУВАТЕ ,ЖЕСТОКО СЕ ЛЪЖИТЕ, ЧЕ НЕ СТЕ ГЛАСУВАЛИ ! АКО НЕ ГЛАСУВАТЕ, ЗНАЧИ СТЕ ГЛАСУВАЛИ С ДВЕ БЮЛЕТИНИ : ЕДНАТА ЗА БСП, А ДРУГАТА ЗА ДПС, ЗАЩОТО ТЕЗИ МАФИОТСКИ ПАРТИИ ИМАТ НАПЛАШЕНИТЕ СИ ЕЛЕКТОРАТИ : ЗАБЛУДЕНИТЕ ПЕНСИОНЕРИ И НАПЛАШЕНИТЕ БЪЛГАРИ ОТ ТУРСКИ ПРОИЗХОД ! 545 ГОДИНИ СТИГАТ ! БЪЛГАРИ ИЗЛЕЗТЕ И ГЛАСУВАЙТЕ ПРОТИВ ТЕЗИ МАФИОТИ, КОИТО ВМЕСТО В ПАРЛАМЕНТА, ТРЯБВА ДА ВЛЕЗНАТ В БЪЛГАРСКИЯ ЗАТВОР ! БЪЛГАРИ СЪБУДЕТЕ СЕ !


Мсело Талатала
08 Jun, 2009 | 11:58

Гладна кокошка просо сънува.

SD
07 Jun, 2009 | 09:10

Авторът май все още не е разбрал, че мечтата му е вече осъществена. И това е заслуга на новоизлюпената соцпартия, която си беше направила криви сметки - разрешавайки да се регистрира една етническа партия, в нарушение на Конституцията, която така ревностно защитаваха, за да получи подкрепата на фесовете в изборите срещу опонента си СДС. И както виждаме малко по-късно тази етническа партия се отблагодари на БЦП, като щедро предостави мандата си на БСП за да сформира сегашния управляващ триумвират, в който всички се хвалят, че са направили идеен компромис за да управлват заедно България. Всички видяхме какво стана. Един етнос с чужда самосъзнание, който представлява 8 % от населението, се настани кадрово 30 % в държавните управленски структури и без неговото съгласие не може да се прокара нищо в законотворческия орган - Народно събрание. Де факто този етнос вече 20 години присъства неотменно във властта и той определя посоката на движението. Опонента на БСП - СДС имаше възможност да забрани тази етническа партия, като противоконституционна, но не го направи, когато беше на власт, а също реши да се възползва от нея. Така, че добре е поколенията да помнят чия е заслугата за незавидната ни съдба. Тъжното е, че през последните години се намериха много кирякстефчовци, предимно от СДС, които като хамелеони си промениха възгледите и станаха членове на ДПС, като по този начин подкрепят твърденията на вождовете й, че не е етническа партия. Аферим , ашколсун аркадашлар-седеслар.


vulgar
06 Jun, 2009 | 10:20

не ти трябва мечта,пич !

dobre de
06 Jun, 2009 | 10:17

warum?

prostak
06 Jun, 2009 | 09:56

]o ne ?

муспи
06 Jun, 2009 | 04:15

Да не гласуваме? Когато гласовете не се броят, нещо повече - броят се, защото с нищо не пречи. Все още може да се съпротивяваме, но ще дойде време когато ще е безсмислено. Все още може да ги убиваме, както те нас - по 70 хиляди годишно, можеме да им направим разкоша кошмар, да вложат всичко награбено в охрана, да им ставаме охрана и да правиме с тях това, което еврейте доктори с нас. Те от това се плашат, а не от нашите гласове, от нашия справедлив ропот.

Евмолпеец
05 Jun, 2009 | 13:59

Много хубаво ни го каза Горби по "Всяка неделя", преди години. На въпроса, дали наистина има някаква уговорка за България м/у него и Буш (старши) по време на разговорите в Малта, той погледна учудени, да не кажа изумено и на свой ред попита:
"Защо си мислите, че България е толкова важна за някого?"
И това е абсолютната, гола, много обидна истина! Трябва да осъзнаем, че сме малки и маловажни и винаги сме били такива, освен през някакъв много кратък период от време и то преди много векове.
С нищо не сме по различни от румънци, турци, гърци, сърби и прочие - ни по-умни, ни по-глупави. И именно , защото с нищо не сме по-особени, никой няма файда да ни пречи.
Всичко е в нашите ръце. Но трябва да го разберем, а не да плюем по целия свят, който даже не ни знае, а ако ни знае, то е само с лошо - руски подметки, чадъроубийци, папоизтребители, мързеливи вечно недоволни.



Евмолпеец
05 Jun, 2009 | 13:17

Да, винаги оцеляваме. Защото "преклонена главица сабя я не сече". Защото пълзейки, няма как да паднем от високо. Защото сме мижитурки, които само мразят - византийци, турци, руснаци, немци, американци, напоследък и евреи. Всички ни пречат да покажем гениалността ни. Да, така е. Гореизброените работят у нас с КПД на 1/3 от европейското ниво, 1/4 от американското и 1/10 от японското.
Те, същите, карат като изоглавени по нашите пътища, независимо от огромния брой жертви. Те са тези, които не гласуват, а после псуват избраните от други или си продават гласа си и после пак псуват. И т.н. Тяхната мама...

Румен Дамянов
05 Jun, 2009 | 12:02

Статията изразява болката и обърканоста не само на автора, но и на милионите българи в България и по света.Да си българин ,не е лесно , не е било и никога няма да бъде.Въпреки това сме оцелявали когато други са изчезвали като народи.Така че въпреки горчивите чаши пак ще оцелеем.Не можаха да ни направят византийци,нито османлии,нито
нацисти,нито Съветска република.Защо трябва да се плашиме сега от предатели от душмани,чорбаджии,от еснафа от
Европа.Те може и да не оцелеят но за нас е сигурно че ще бъдеме последните които ще изчезнат от тази планета.Това е голямото преимущество да си Българин.

vulgar
04 Jun, 2009 | 12:56

ясно е, че и тези избори са ПРЕСТЪПЛЕНИЕ / както услужливо ни припяват бандитските формирования - партии/. С всички уговорки,единствената българска такава - АТАКА, дружно ще бъде елиминирана от 4ифутите,които нямат нищо против да насъскат българи срещу турци, цигани,4ифути и вся осталная сволоч...впрочем ТЯХ, нашите господари,ИЗОБЩО не ги вълнуват етносите - ГОИ! Престъпният 4ифутски клан е пуснал матастази навсякъде и би пожертвал всеки, който не се вписва в престъпните им планове

mr Y
03 Jun, 2009 | 16:07

dobre, 4e ima gramotni kato tebe v tazi darjava...

До ДОЛНИТЕ писарушки
03 Jun, 2009 | 15:38

Кирилицата е измислена много отдавна, а от доста време се ползва безпроблемно и в Интернет, независимо с каква ОС е компютърът...
Вероятно се иска и грамотност, за да се ползват благата на цивилизацията...

mr Y
03 Jun, 2009 | 11:50

Po princip- hubava statiq... no... vsqka6 lipsvat nqkoi raboti... Nz...no spored men ne moje samo Dogan da se obvinqva za vsi4ko... ami 2-kata ot 3-nata koaliciq, ami predi6nite, ami za 6uro-badjana6tinata, ami za tirovete s pari, ami za privatizaciqta, ami za hiper inflaciqta (`96-`97)... nz... trqbva da se vnikne po-nadalboko... a ina4e e si prav, 4e turcite, pomacite i romite sa obekt na manipulaciq... no i tq (manipulaciqta) e dvustranna...

ss
03 Jun, 2009 | 11:19

Niki nikiii ti koto si napisal sam razbira6 li si (kwo si imal vpredvid) ve nikiii.Mnogo nedomlavki, po dobre v stih ili kato razkaz go napishi ta posle u4enicite da ima madruvat ko si imal vpredvid. Twa de si go napisal ne e za statia,statiite se pishat bez nedomlavki.(nyama ni6to po bezpolesno ot edna stara novina, a sled nekoy drug den taz novina shte e stara i nikoy nyama da razbere ko si imal vpredvid, to sega ne se razbira kamoli sled vreme). Mnogo v telegrafen stil si predal strahovetesi,razvarji ezika si.


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.