Факти, Анализи, Коментари
   28 Март 2024
 Коментари    Дискусия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Писмо от Иван Боримечката до Централната избирателна комисия
Евгений Тодоров - 26 Май 2009
Като слушам как разните еврокандидати се канят да ни ЗАЩИТАВАТ в Брюксел, реших да извадя топчето...

П Р О Ш Е Н И Е   ОТ ИВАН БОРИМЕЧКАТА, ЖИТЕЛ НА КЛИСУРА

 Уважаема Комисия,

Бях рекъл от злощастното Априлско въстание насам да я карам по-кротко, но май дойде време отново да се хванем за оружието. Като слушам как се готвят разните кандидати за европейските избори, как постоянно повтарят, че в Брюксел трябва да се ЗАЩИТАВА селското ни стопанство, да се защитава ИКОНОМИКАТА, да се ЗАЩИТАВА образованието ни и т. н. въобще да се ЗАЩИТАВА БЪЛГАРИЯ, реших отново да се включа в борбата.

Още повече като разбрах, че скоро ще трябва да се защитаваме и от турците, които се канят да окупират Европа.

Така че, моля уважаемата комисия да ме включи в изборите като мажоритарен кандидат.

Дълго не можех да разбера какво е това Европарламент, сега вече разбрах, че там българите са под робство и ги мачкат така, както и турчин не ги е мачкал. Затова искат хората да ни защитават.

Искат, ама като гледам какви са слабички, никаква работа няма да свършат. Затова със защитата се наемам аз, Иван Боримечката от Клисура.

Стягам топчето и, щом ме изберете, ще го изкарам срещу този Европарламент и ще видите какво ще стане.

ИВАН БОРИМЕЧКОВ

П.П. Само не казвайте засега нищо на Стайка, защото от 1876-а насам ми е забранила да се занимавам с политика.


последни в Коментари:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

Писмо от Чалгю Мутрев да Комисията
28 May, 2009 | 12:24

Уважаема комисия,

Като слушам храбрите ми защитници (дето само плещят, но ни пречат да гласуваме)....реших да ти пиша. ...И да ти предложа:

- В Европата (чиято гуверния сме в момента), избирателните списъци се ОБНОВЯВАТ при всеки нови избор !!! По този начин гласоподавателите, изявили желание да гласуват....сформират БРОЯ на гласоподавателите! И всички знаят че политици и депутати на власт се избират от ТОЗИ БРОЙ ЛЮДЕ! ........А не от "целокупното население"

Така (ако ноправите както в Европата) , хората ще знаят, че политическите и дупетатски наши тикви (както и евродепутатите ни) са избрани ....единствено от "екскурзианти...пиячи на бира и всякакви "глупаци", които гласуват ..СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ !!!

Таока..... и светът ще научи ЗАЩО ни са толкоз корумпирани и тепегьоз "водителите", дето се петелчат че.... еди колко процента от БЪЛГАРИТЕ били гласували за тях - и не казват защо фактически ...обикновения човек ВСЕ ПО-РЯДКО ГЛАСУВА !!!


В тази връзка моля да приемете мажоритарната кандидатура на....АЗИС...!!!
Той заявил че "В курвенска държава като нашата е необходимо.... ПРОФЕСИОНАЛИСТИ ДА РАБОТЯТ"

Пък и така навремето ИТАЛИАНЦИТЕ, избирайки ЧИЧОЛИНА (порноактрисата) за депутат.... удариха звънък шамар на мижавите си политици! И сега.... политическата дейност се е доста пооправила в Италия! И дори наистина са погнали МАФИОТИТЕ !!!

Страхът от присмех в западните медии... прави чудеса, госпожо КОМИСИЯ !!!!


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.